Örömmel értesültem arról, hogy Ukrajnában nincs is háború!

2023. október 17. 20:34

A magyar miniszterelnök közölte ezt a Putyinnal folytatott beszélgetésen Pekingben.

2023. október 17. 20:34
ORB¡N Viktor; PUTYIN, Vlagyimir
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Örömmel értesültem arról, hogy Ukrajnában nincs is háború! Ez nemde azt jelenti, hogy véget lehet vetni a magyarországi veszélyhelyzetnek?
A magyar miniszterelnök közölte ezt a Putyinnal folytatott beszélgetésen Pekingben. Egészen pontosan azt mondta: »katonai művelet«, tehát nem háború van Ukrajnában.
Ha ezt ennyire pontosan tudja – gondolom nem csak tegnap óta – akkor miért hazudja egy éve a háborús vészhelyzetet? Akkor csak azért hazudta a háborút, hogy megerőszakolhassa a demokráciát? Ez sikerült!
De meddig még?”

Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
The Loner
2023. október 18. 16:04
Gyerekek, könyörgöm, ne hagyjátok nyitva azt a qrva disznóól ajtót!
tapir32
2023. október 18. 03:22
A társadalmak kölcsönösen egymásra utalt emberekből állnak és az egymásra utaltságok hálózatában kell mindenkinek megtalálnia a saját szabadságát, saját magát. A társadalom szövetét kívánja szétrombolni a „nyílt társadalom” ideológiája. Ami, éppen azért bukott meg, mert nem tudott mást ajánlani mint az önzést, az izolációt, a szorongást, a konyha moralizálást és a társadalom homogenizálódását. A „nyílt társadalom” ideológiája nem progresszív, hanem anakronisztikus és totalitarizmushoz vezet. Azt, hogy mi a demokrácia a választók mondják meg! Ez a mi demokráciánk, mi ezt választottuk!
llnnhegyi
2023. október 18. 02:49
EU, USA hadművelete zajlik Ukrajnában,hogy a NATO nak helyet szorítsanak! Háború Gázában zajlik.
tapir32
2023. október 18. 02:22
Éretlen, felelőtlen és megbízhatatlan ember az, aki nem veszi komolyan a munkáját és a munkájával járó felelősséget. Gyurcsány erkölcsi érzék nélkül, ripacskodva, gátlástalanul hazudik. Ez, egy defekt állapot amin nem lehet változtatni. Ez az ember soha nem lesz más. Szociopata. "Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. . . . hazudtunk reggel, éjjel, meg este. … Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. ... És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. ... Ennyi tehetségünk van gyerekek. ... Nem tudunk, nem tudunk ennél többet és ennél jobbat. Nem leszünk rá képesek." Mi tartotta vissza a munkától? Mi tartotta vissza attól, hogy igazat mondjon? Gyurcsány F. már bizonyította az alkalmatlanságát. Éretlen, felelőtlen ember! Súlyos kihívásokkal küzd az, akinek egy ilyen alak elfogadható. Akik, egy ilyen alakkal egy gyékényen árulnak, azoknak ugyan olyan rohadt a portékája, mint az övé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!