Továbbra is azt kívánom, hogy lőjék agyon az összes mocskos terroristát

2023. október 09. 08:08

Egyszerűen nincs, nem lehet indok arra, hogy bemennek emberek házába, legyilkolnak komplett családokat.

2023. október 09. 08:08
Ceglédi Zoltán
Ceglédi Zoltán
Facebook

„Jó, mondom, ne első dühből, Zoli, várjál hétfőig, biztosan lehet ezt komplexebben, rálátással, gondold át hétfőig, majd akkor egy okosabbat, ne azt, ami most benned kavarog. Nos, itt a hétfő, és továbbra is azt kívánom, hogy 

lőjék agyon az összes mocskos terroristát.

Egyszerűen nincs, nem lehet indok arra, hogy bemennek emberek házába, legyilkolnak komplett családokat, elvisznek százakat. Erre csak erővel lehet reagálni.

Általában itt szoktam magammal megbeszélni, hogy de vissza lehet-e úgy ütni, hogy odaát ne haljanak meg családok, és hogyan tud ennek valaha vége lenni, megbeszélhető-e bármi, vagy valakinek nagyon győznie kell hozzá, egyáltalán mi az, ami emberileg megbocsátható, kik azok, akik hol kibicként, hol részvényesként ezt kívülről kavarják – és akkor várok még egy napot, hogy írjak valamit, megfontoltabbat, de közben megint jönnek a képek, a videók, és akkor megint a fentiekre jutok"

***

Nyitókép: Képkocka / YouTube-videó

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Selamat
2023. október 10. 13:41
"Továbbra is azt kívánom, hogy lőjék agyon az összes mocskos terroristát Egyszerűen nincs, nem lehet indok arra, hogy bemennek emberek házába, legyilkolnak komplett családokat." Nem is értem, hogy mernek ilyen kijelentéseket tenni azok, akik nagyon jól kell tudják, hogy az amerikaiak ugyanezt csinálták teljesen ártatlan emberekkel szemben! Azzal kiegészítve, hogy előtte emberbaráti alapon még napalmot is belocsoltak a házakban lévőkre. No meg mi van akkor mikor nem mennek be a házakba, csak éppen felülről lebombázzák azokat? Öregeket, gyerekeket, asszonyokat! Az van, hogy az amerikai harcosok is gazember terroristák. A politilkusaikkal együtt.
Szuperszig
2023. október 09. 21:48
Azokat az ukránokat is, akik békeidőben az ukrajnai orosz lakosságot irtották?
Player1
2023. október 09. 21:32
Bírósági döntés nélkül? Legyen halálbüntetés? Magyarországon is, kedves Czeglédi?
florin
2023. október 09. 15:42
Ennyi!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!