A posztkommunista elit a rendszerváltás óta üzleti vállalkozásként tekint a baloldalra

2023. november 04. 11:59

Most meg a szponzorok pénzén nyerészkednek, becsapva őket és egymást is.

2023. november 04. 11:59
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Talán nem meglepő, de a posztkommunista elit, a rendszerváltás óta üzleti vállalkozásként tekint a baloldalra. A rendszerváltás, majd a dicstelen kormányzásaik idején a privatizáció néven futó kifosztási folyamatban, mintegy ingatlanügynökként kínálták, némi jutalék fejében az állami javakat a külföldi felvásárlóknak.

Ezt is ajánljuk a témában

Most meg a szponzorok pénzén nyerészkednek, becsapva őket és egymást is. És most gondolj bele, mi történne, ha újra hatalomra kerülnek⁉️ Ezért mondom, csak okosan 2024-ben!”

Nyitókép: Földházi Árpád 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2023. november 18. 01:10
Óriási üzlet , milliós képviselői fizetésük mellé guruló dollárok érkeznek nem kell dolgozni csupán hazugságokat gyártanak . Hülye hallgatóság a sok hazugságot elhiszi . Úri módon megélnek az ország elgáncsolásából.
Lisa
2023. november 05. 07:01
Balatonhenye https://youtu.be/yUo38giDZLs?si=SmiVuYwnA49E6k_T Jobb lenne, ha hallgatna!
irmag2
2023. november 04. 22:27
Sikeres ujjgyakorlat volt a nem számonkért múlt és a privatizáció!
Kormánypárti2
2023. november 04. 20:10
És sorban megjelentek az üzletemberek (elvtársak!) hogy leleplezésük nemtetszésének hangot adjanak. Mi a faszért nem lődöztük le mindet a rendszerváltásnál? Nem vagyok egy gyilkos fajta, de megérte volna, mert ezek sosem lesznek képesek visszafogni magukat. Sőt, minél jobban kiszorulnak a rablás lehetőségéből, annál hangosabban kiabálnak és bármilyen aljasságra képesek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!