Hont a DK Pluszról: Sértő, hogy azt feltételezik rólam, nem tudom, ki az a Mustó Géza

2023. november 06. 21:51

A publicista Dobrev Klára Facebook-posztja alatt szóvá teszi azt is, hogy nem kapta meg a pontokat az elvégzett képzések után.

2023. november 06. 21:51

Dobrev Klára a Facebook-oldalán promótálta a DK Pluszt, a Demokratikus Koalíció mobilalkalmazását. „Elárulom, megunhatatlan. Töltsd le te is, hidd el, nem fogod megbánni!” – írta, és azzal folytatta, hogy az alkalmazás segít jobban látni, érteni és alakítani az ellenzéki politikát. 

Azért hoztuk létre, hogy te is aktív részese legyél a kormányváltásnak. Kattints és töltsd le még ma...” 

– tette hozzá az árnyék-miniszterelnök.

Hont András azonban nem elégedett a párt technológiai újításával. Azt kommentelte a poszt alá, hogy „sokat javítana az élményen, ha az elvégzett képzések után megkapnám a pontokat. Meg nem azt írná ki, hogy 0 politikust ismertem meg, amikor az összes életrajzi adatára vonatkozó kérdésre már válaszoltam”. S a publicista kissé sértőnek tartja, hogy azt feltételezik róla, nem tudja kicsoda Mustó Géza vagy Juhász Béla. „Sose lesz így demokrácia!” – zárta a bejegyzését a publicista.

Nyitókép: Facebook

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kamcsatka5
2023. november 07. 13:52
andriska! Nem tünt fel, hogy négy belga meg egy belgáné eteti a népet!
Kamcsatka5
2023. november 07. 13:49
Na ki? Mesélj belga hont! Kiváncsi vagyok a változatodra!
zakar zoltán béla
2023. november 07. 10:58
Bal horog , hörög-e bél-hirig?!
Syr Wullam
2023. november 07. 09:45
Mustó nem a Bolgár Bojler bikája? Köszönöm a pontokat! :-)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!