Orbán Viktor elárulta: erről vitatkozott feleségével reggel a konyhában

2023. november 18. 05:47

Rövid bepillantást engedett a magánéletébe a miniszterelnök.

2023. november 18. 05:47

„Ülök reggel a konyhában, kávé, feleség, kotyogós, rövid vita, hogy odaégett-e és közben hallgatom a rádiót” – mondja Orbán Viktor az Instagram-oldalán megosztott videójában.

„Azt hallom a rádióban, hogy jelentés az orosz frontról. Azt hallom, hogy jelentés az Izraelben zajló háborúról. Azt hallom, hogy jelentés a koszovói válság-övezetből. És arra gondoltam, hogy én meg itt ülök, iszom a kávémat és egy útátadásra fogok menni. Merthogy ez itt Magyarország” – fogalmazott a miniszterelnök.

Adjunk hálát azért, hogy a háborús hírek nem rólunk szólnak,

és képesek vagyunk arra, hogy ilyen nehéz körülmények között is egy ilyen szép alkalommal ünnepelni összejöhessünk” – hangsúlyozta Orbán Viktor.

A videót itt nézheti meg:

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Összesen 168 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
reepcze
2023. november 29. 19:59
„Ülök reggel a konyhában, kávé, feleség, kotyogós, rövid vita, hogy odaégett-e és közben hallgatom a rádiót” Ugyanez Gyurcsánytól: „Ülök reggel a konyhában, kávé, feleség (kotyogós), rövid, vita, hogy odaégett-e és közben hallgatom a rádiót” :)
freely
2023. november 18. 21:01
Egy utat nem a miniszterelnöknek kellene átadnia, hanem annak aki építette.
irmag2
2023. november 18. 19:07
Anikó, a kotyogó magyar csúcstermék, tehát a kávé jó volt, de a mai nap nem volt közömbös a Viktornak, a magyar miniszterelnöknek.
akkor ki
2023. november 18. 18:56
Hát igen. Orvos ismerősöm mondja Kenyai, Zanzibari és Madagaszkári utazásain tapasztaltakra, ugyan nívós helyen szálltak meg, de Mi nem tudjuk, milyen szerencsések vagyunk, hogy Magyarországon élhetünk! Hát igen, azok a fránya mindennapok, azok a gond nélküli órák! Mert a gond nem szarcsótány meg a kipcsak puhos, hanem a betegség, a halál, a békétlenség, a háború! Egyetértek Orbán Viktorral, legyünk HÁLÁSAK!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!