Soltész Rezső sem titkolja tovább: nyíltan elmondta, mit gondol Azahriahról!

2023. november 11. 08:11

Az énekes kijelentette, távol áll tőle a fiatal előadó zenéje, de úgy véli, a sikerei magáért beszélnek.

2023. november 11. 08:11

„Ha a világnak van hét, nyolc, kilenc, sok csodája, akkor 

Azahriah az egyik ilyen csoda a magyar könnyűzenei életben.

Egyedülálló önfejlődési folyamat az ő története. (…) Minden elismerésem az övé, bízom benne, hogy sokáig fog tartani a sikere” – jelentette ki nemrég Soltész Rezső az RTL reggeli műsorában.

A Corvina és az Oxygen zenekarok volt énekes elmondta, hogy Azahriah zenéje „távol áll tőle”, de a fiatal előadó sikerei magáért beszélnek. „Ha énekelnem kellene egy sort, nem biztos, hogy vissza tudnám idézni, de nem is nekem szól az ő műfaja. 

Azoknak a fiataloknak szól, akik együtt éneklik vele azokat a fordulatokat, amik nekem esetleg problémát okoznának. És ez a lényeg”

– hangzott el a műsorban.

Az előadóművész annak apropóján vendégeskedett a műsorban, hogy életében először szerepel filmben. A Valami Amerika című sorozatban zsűritagot alakít.

A teljes beszélgetést alább tekinthetik meg:

A fiatal előadóról, aki jövőre háromszor is teltházas koncertet ad a Puskás Arénában nemcsak Soltész mondta el a véleményét a hazai zenei életből. Legutóbb a 75. születésnapját ünneplő Deák Bill Gyula is beszélt róla. Mint fogalmazott, a mai fiatal zenészgeneráció behozott egy új korszakot, ugyanúgy, ahogy ők annak idején a Hobóval, de hozzá mégsem állnak túl közel. „Azahriah nem az én világom!” – jelentette ki.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KK75
2023. november 11. 17:40
Munkatársnőm szerint a "csoda gyerek" (Azahriah) egyik korábbi koncertjén voltak együtt (férje, lánya és annak partnere), amelyen a "művész úr" egyik performansza az volt, hogy a közönséget kérte a letérdepelésre miközben a leszopásáról hadovált. A sok kretén pedig teljesítette a kérést. Azt gondolom ez a világ olyan szinten egy beteges képmutató abberált stáció felé a sok irányítható fiatal által, hogy annak vége tényleg egyfajta Szodoma Gomora "játékban" fog kiteljesedni, miközben az új hódítók terra formálást végeznek a kontinensen. A sok kretén a szabadságról hadovál, miközben azt sem tudják, érzik, hogy a szabadság nem abban teljesül meg, hogy valaki milyen kretén dolgokat művelhet az életben vagy hogy a magamutogatást orrba-szájba túltolhatja, mint legfőbb mozgató rúgót az életében.
nemecsek-3
2023. november 11. 17:31
Soltész Rezső -és a többi zenész aki már letett az asztalra maradandót- nem mondta meg nyílltan, mert annál több intelligenciájuk van. Amit mondtak az elég a dolog helyén való kezeléséhez. Sapienti sat. Nem baj, ha nagy a rajongótábor, ahhoz, hogy értékelni tudjunk tudni kell viszonyítani ahhoz pedig az értékelendő dolgokat személyesen kell megtapasztalni. Ez sok zenehallgatást jelent, de a szakmabeli profiknak elég lehet 1-2 mozdulat ütem is.
Bastyaelvtars
2023. november 11. 14:20
Jol van, szep lassan kialakul az Azariah gyűlölet a birkakban :) Ezen nem lepődöm meg, ha nem ismeri gyűlöli . Ha pedig mond megint vmi rendszer ellenes szöveget a koncerten egeszen biztos lesz ellene gyuloletkampany...
Genusnextgen
2023. november 11. 14:13
Nektek ott van Attis, Győzike meg a Gimimatyó lotyó Buksikáim!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!