Navracsics Tibor az uniós forrásokról: Erősebbé teszik a magyar gazdaságot és boldogabbá a magyar embereket (VIDEÓ)

2023. december 13. 20:31

Közel 4000 milliárd forint európai uniós forrás felhasználása nyílt meg Magyarország előtt – hangsúlyozta a területfejlesztési miniszter.

2023. december 13. 20:31

Navracsics Tibor, területfejlesztési miniszter Facebook-oldalán reagált arra egy videóban, hogy a Bizottság döntése értelmében 10,2 milliárd euró uniós forrás érkezik Brüsszelből.

A tárcavezető felidézte, hogy tavaly ilyenkor még „annak örülhettünk, hogy fél év megfeszített tárgyalássorozata után sikerült aláírnunk és elfogadtatnunk minden olyan dokumentumot az Európai Bizottsággal, illetve a Tanáccsal, melynek eredményeként elkerültük azt, hogy Magyarország elveszítse az uniós forrásokat”.

Majd azzal, hogy „az idei év végén azzal büszkélkedhetünk, hogy újabb egy év kemény tárgyalásai után a Bizottság elismerte, hogy teljesítettük az úgynevezett horizontáis feljogosító feltételeket”.

Kijelentette, hogy „ez annak a lehetőségét adja meg nekünk, hogy 

közel 4000 milliárd forint európai uniós forrás felhasználása nyíljon meg előttünk”.

Navracsics Tibor hozzátette, hogy Magyarország az uniós forrásokat egyik legeredményesebben felhasználó tagállam. 

Számos célunk van

A miniszter azt is leszögezte, hogy „számos olyan célunk van, amit meg akarunk valósítani amelynek végre hozzáállhatunk a megvalósításához”. 

Elhangzott, hogy a kohéziós alap és a helyreállítási alap pénzei a jövőben olyan célok megvalósítását szolgálhatják, amelyek 

erősebbé teszik a magyar gazdaságot és boldogabbá teszi a magyar embereket.”

– húzta alá a politikus.

Navracsics Tibor a bejelentkezés végén köszönetet mondott mind a támogatóknak, mind azoknak akik folyamatosan bírálták és számon kérték Magyarországot a tárgyalások során.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. december 14. 11:38
Ilyen bejelentést hallottunk már tucatszor tőled navracsicska. A pénzek meg nem jönnek. Sehogy. Az, hogy te navracsicska, hazug, bukott komisszárként hazudozol, a lőtéri sánta kutyát sem érdekli. Te inkább csak arról hazudj valamit, hol a lé, amit 1,5 éve ígérgetsz a komisszárhaverjaiddal pezsgőzgésetek és a soktucatnyi, komisszárparancsra megszavazott, csak a magyarokra érvényes "mérföldkövetek" után? Hol van az Erasmus program és az akadémiai kutatási pénzeink miként tűntek el a komisszárhaverjaid feneketlen zsebeiben? Sehol sincs a pénzünk. Hazug szar vagy. Bukott komisszár.
2023. december 14. 08:15 Szerkesztve
Bizottság? Köpni kell-pfü. Köpni kell-pfü. Zéro föderalizált EU-t! Soros-mentes EU-t! Washington-mentes EU-t! Mammon-mentes EU-t! Ha mindez megvalósul, nem lesz cirkusz a pénzekkel.
Uztu
2023. december 14. 08:12
He? Hoholok 5x ennyit kapnak
files32
2023. december 14. 06:25
Hirtelen beugrik 3-4 ember neve akik boldoganbak lesznek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!