Meglátogatták a Szurkolók az Állatokért Alapítvány tagjai a pesterzsébeti kutyaszurkálót

2023. augusztus 14. 16:49

„A jogait tudja, a kötelességeit nem. Tipikus…” – írták az állatvédők.

2023. augusztus 14. 16:49
null

Megrázta a közvéleményt nemrég az az eset, hogy egy férfi kerítésen keresztül késelt meg egy kutyát Budapesten, melynek következtében a német juhász majdnem elvérzett. 

A rendőrség tájékoztatása alapján a férfi ugyanazon az estén egy másik kerítésen keresztül is megpróbált megszúrni egy kutyát, de azt nem találta el késével. Az 58 éves férfit augusztus 10-én fogták el a pesterzsébeti rendőrök. Cs. József beismerte a bűncselekmény elkövetését,

 elmondása szerint megbánta, de különösebb magyarázattal nem tudott szolgálni tettére.

„A jogait tudja, a kötelességeit nem”

A Szurkolók az Állatokért Alapítvány arról számolt be közösségi oldalán hétfőn, hogy kihasználva a „szép időt”, meglátogatták Pesterzsébeten a kutyaszurkálót. Mint írták, „az asszony már fenyegetőzik a rendőrséggel. 

A jogait tudja, a kötelességeit nem. Tipikus…”

– hangsúlyozták az állatvédők.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Facebook

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Proxima Centauri
2023. augusztus 18. 09:19
Lehet hogy van karma és akkor rövid láncon fogja leélni a következő életét.
alenka
2023. augusztus 16. 00:07
Kutyát ,állatot nem szabad bántani.....kis lelkek és jó barátok ...a bűnöst nemcsak meglátogatni kellett volna ....bántani is .....térjen észhez .....ha igaz ember ...
backsplash
2023. augusztus 15. 09:20
Kurva egyszerű: közterületen nem lehet kés az embernél. Torkig vagyok ezekkel a lecsúszott szarháziakkal meg cigányokkal, meg a késeléseikkel.
Same
2023. augusztus 14. 23:12
Egyszerű a story. Ember bebaszva sétál haza, a kutya megijeszti mert sunyiban megvárva míg melléér aztán telitorkoból ugat, hogy emberünk jól összeszarja magát. A kutya rabaszott, mert jelölték az arcát. Ha szívbeteg lett volna a manus , és a kutya miatt áll meg a szíve, sose derült volna ki, mert lapított volna a Gazda mint szar a fűben. Megérdemli a kutya, a gazdája is. Szar volt a kerítés! Az utcát mióta kamerázhatja a bunkó? Ui.: Atomot az ukránokra! A szólásszabadság jegyében azt mondok amit akarok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!