Óriási robbanás történt Zircen, mentőhelikoptereket is bevetettek

2024. január 17. 10:26

A súlyos sérültek is vannak, jelenleg intenzív osztályon lélegeztetik őket.

2024. január 17. 10:26

Hatan megsérültek, amikor felrobbant egy festékégető üzem a zirci ipari parkban kedden délután – számolt be szerdai cikkében a Tények.hu. A portál információi szerint a kazánházban történt a robbanás, amitől lerepült az épület teteje is. A helyszínre két mentőhelikoptert és több mentőautót riasztottak. Két középkorú férfit súlyos-életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba, négyen pedig könnyebben sérültek meg.

A súlyos sérültek állapota stabil, jelenleg intenzív osztályon vannak és lélegeztetik őket.

A tűzoltók megállapították, hogy technológiai meghibásodás miatt történhetett a robbanás és azt is, hogy veszélyes anyag nem került a levegőbe.

Nyitókép: Képmetszet / Tények

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2024. január 24. 19:26
Veszélyes üzem! Tudnivaló!
Dixtroy
2024. január 17. 11:02
pukk
powerage
2024. január 17. 10:34
"Óriási robbanás történt Zircen" Igen, a videó alapján körülbelül 2-3 hirosimai bombával egyenértékű detonáció lehetett. Senki sem látta jönni. A tető egy darabja itt repült el az ablakom előtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!