Ezeken a szakaszon figyeljen nagyon csütörtökön, ha autózik

2024. február 15. 10:26

A 6-os főúton, Barcs térségében, a 257-es km-nél egy kamion pótkocsijának a kereke kigyulladt, a forgalom fél pályán halad.

2024. február 15. 10:26

Az M7-es autópályán, Martonvásár térségében, a Letenye felé vezető oldalon, a 26-os és az 55-ös km között útburkolat tisztítás miatt egy sáv járható, a torlódás 1-2 km – írja az Útinform.

Az 1-es főúton, Vértesszőlős térségében, a 61-es km-nél két gépjármű összeütközött, a forgalom, rendőri irányítás mellett egy sávon, váltakozó irányban halad.

A 6-os főúton, Barcs térségében, a 257-es km-nél egy kamion pótkocsijának a kereke kigyulladt, a forgalom fél pályán halad.

A 25-ös főúton, Eger belterületén, az Ózd felé vezető oldalon, a 12-es km-nél egy személygépjármű nekiment egy jelzőlámpának, ezért a két sávból egy sáv járható.

Az M0-s autóút keleti szektorán, a Megyeri-híd felé vezető oldalon ma, egy új forgalomterelést építettek ki. Az 59-es km-nél egy másfél km-es szakaszon sávelhúzással, a külső és a leálló sávra terelik a járműveket.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!