Donáth Anna szerint „üres magyarkodás, kocsmai kardcsörtetés” volt Orbán Viktor ünnepi beszéde

2024. március 15. 13:44

A momentumos politikus úgy látja: „Orbán Viktor minden gesztusa ‘48 ideáinak tagadása”.

2024. március 15. 13:44

Nyitókép: Facebook

„Totális valósághamisítás. Üres magyarkodás. Kocsmai kardcsörtetés. Nem Petőfi, nem Széchenyi és nem Kossuth állt ma a Nemzeti Múzeum lépcsőjén, hanem egy gátlástalan és szégyentelen megafonos, aki el akarja hitetni, hogy ő az új Petőfi” – kezdi a miniszterelnök ünnepi beszédét „elemző” Facebook-bejegyzését Donáth Anna, aki szerint a nemzeti ünnepen sincs őszinteség és szembenézés. A momentumos képviselő úgy látja: az ország külpolitikailag elszigetelődött, a gazdaság nem tud teljesíteni, mert megfojtja a korrupció és a jogállam hiánya.

Ég a tető, roskadoznak a falak, áznak az alapok, a miniszterelnök pedig Brüsszelt akarja elfoglalni”

– hangsúlyozza Donáth, majd kifejti: miközben az ő (Orbán Viktor) rendszere fenyegeti a magyarok szabadságát, és szövetségese, Putyin Európa békéjét, 

aközben katedrálisokról, Sorosról, brüsszeli gyárszalagról hadovál.”

„Orbán Viktor minden gesztusa ‘48 ideáinak tagadása. Vele már nem lehet vitatkozni. Ahogy ezt a rendszert vele már nem lehet megjavítani” – fogalmazott bejegyzésében a politikus.

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán Viktor: Háború vagy béke?

Videó

Magyarország csak a békével járhat jól. Nem kérünk a háborúból – hangoztatta a miniszterelnök a több tízezres tömeg előtt a Nemzeti Múzeumnál.

 

 

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 23:00
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­­ö­­g­­ö­­s­­ ­l­á­­n­y­­o­k­­ ­v­á­r­­n­a­k­­ ­­r­á­­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­.­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­𝗡
Krupp Skya
2024. március 16. 20:43 Szerkesztve
ÁVH-s MSZP-s főlelkész édesapád is jobban járt volna, ha üres melltartót csöcsörész, félmilcsje bánja. Azért már Triumph műmelleket is kaphatott volna.
Lajoss
2024. március 16. 08:51
A csüngőhasú egyre gyengébb…
doncamilla
2024. március 15. 23:40
ezzel a szöveggel amugy kiket akarsz megszólítani? évek óta nincs eredménye
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!