Itt a bizonyíték: valóban súlyos sérüléseket szenvedtek az antifa támadások áldozatai

2024. április 08. 17:35

Nincs igaza az olasz sajtónak.

2024. április 08. 17:35

Nyitókép: ROBIN VAN LONKHUIJSEN / AFP

 

Valójában súlyos, 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedtek az antifa támadások sértettjei – írta a Magyar Jelen.

A portál birtokába jutott orvosi leletek bizonyítják, hogy

hamisak azok az állítások – amelyeket főleg az olasz sajtó terjeszt – miszerint a sértettek „csak könnyebb sérüléseket” szereztek. 

Az egyik férfi, akit Gazdagréten támadtak meg, elmondta, hogy a mai napig fáj a bordatörése, de az a zenész is máig érzi a több mint egy éve szerzett sérüléseit, akit barátnőjével együtt támadtak meg a belvárosban tavaly február 11-én hajnalban. „Sajnos az állapotom még nem a legjobb, a baloldali arccsontom még nagyon zsibbadt. Valamikor azt érzem, hogy könnyezik a szemem, odanyúlok hogy megtöröljem, de száraz az arcom. Hetente legalább egyszer arra ébredek még mindig, hogy nagyon fáj az arcom” – árulta el a portálnak.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:48
🍓 ️ ­­A­ ­d­­­ö­­­g­­ö­s­­­ ­l­á­n­­­y­­o­­­k­­ ­­­v­­­á­r­­n­a­k­­­ ­r­á­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­𝗙­𝗨­­­𝗡
zsolti123
2024. április 08. 20:13
"pontosan tudták, hogy őrá utaznak" - olasz Ilaria, görög senki, német vadbarmok ezzel feküdtek, ezzel keltek, magyar segítség nélkül pontosan tudták, hogy nekik Dudokra van szükségük... Így buknak le Jámbor barmai, dobos krisztina meg a megöngyilkolódott pedofil lakótársa
alexandrosz-2
2024. április 08. 20:03
A zsidó kommunista támadók közül 13 nevét nem kötötték az orrunkra a zsidó és cigóvédő szemkilövők. A moszados titkosszolgák nem találják őket, a hazai segitőiket, kalauzaikat, szervezőiket. Se. Nácikat hajkurasznak 79 ève. Rohadjanak meg a zsideszes főnökeikkel együtt!
orokkuruc-2
2024. április 08. 19:40
kunfia1 2024. április 08. 18:23 .. szaros fajtád ennyire utál egészen azóta, hogy anyád megellett?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!