Karácsony: Öt év alatt húsz év adósságát törlesztettük

2024. április 21. 21:04

Magabiztosan nyilatkozott az elmúlt öt évben végzett munkájáról a főpolgármester.

2024. április 21. 21:04
null

Nyitókép: MTI / Illyés Tibor

Interjút adott a Blikknek Karácsony Gergely, amelyben több témát is érintettek, többek között azt is, hogy azért indul újra, mert 

végig akarom vinni, amit elkezdtünk, és mert öt év alatt sok tekintetben húsz esztendő adósságát törlesztettük, most lehet ráfordulni a jövőre”.

Szentkirályi Alexandra paródiájáról is kérdezték a főpolgármestert, pontosabban arra voltak kíváncsiak, rosszul érintette-e a videó. 

Rosszul? Nem. Inkább afféle szekunder szégyent éreztem, aztán meg nevettem. Nem tudok olyan mélyre süllyedni politikailag, hogy érdemben reagáljak erre a videóra”.

Azzal kapcsolatban, hogy a kormány azzal támadja, Gyurcsány Ferenc embere, amire bizonyíték – többek között az – , hogy a DK-MSZP-P kampánynyitóján egymás mellett feszítettek, azt mondta, 2019 óta ugyanazokkal a pártokkal van koalícióban, továbbra is a Momentum, a DK, az MSZP és a Párbeszéd jelöltje, de leginkább a budapestieké. „Tudom, hogy a Fidesz nagyon nehezen emészti meg, hogy elvesztette Budapestet, de nem foglalja el újra. Ha ilyen színvonalon politizál továbbra is, akkor még a 2019-es eredménynél is sokkal rosszabbra számíthat” – tette hozzá.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hill
2024. április 22. 16:41
A zsebetekbe. Be kellett hozni a lemaradást
Kristály
2024. április 22. 15:34
Karácsonyi nem főpolgármester lesz hanem börtön lakó. 2019-2024 elszámoltattni ha a felltesét kíméli leűlheti azt is lesz 50 év, hát legyen.
Lajoss
2024. április 22. 13:16
Az ún.szolidaritási adó mértékéről semmit nem ír ez a drága Mandi… Hányszorosára nőtt, amióta nincs Pista bácsi?! 🤮
KINGA SÁNDOR
2024. április 22. 08:38
Aljas, hazúg, idióta barom+
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!