Magyar Pétert kihalászták

2024. április 11. 09:12

Ne legyünk naivak.

2024. április 11. 09:12
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

„Ha nincs pártod, a Magyar Péter fedőnév alatt futó akciói logisztikaért felelős részlege vesz neked egyet – és természetesen fizeti a következő százmilliós költségvetésű rendezvényedet, odavezényli a álcivil és fizetett celebosztagát is és mozgósítja a saját médiáját is.

Ezt is ajánljuk a témában

Akinek még mindig nem esett le, hogy Magyar Pétert kihalászták, »beszervezték«, logisztikával és hírszerzéssel támogatják a hazánkban ideiglenesen állomásozó úgynevezett civil (valójában álcázott) politikát befolyásoló szervezetek, az szerintem még a fogtündérben is hisz. Ne legyünk naivak, júniusban a nemzeti függetlenség, érdek képviselete a tét.”

 


 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:47
🍓 ️ ­­­A­ ­d­­­ö­g­­­ö­­­s­­ ­­­l­­á­­n­­­y­­­o­k­­­ ­­v­á­­r­­n­­­a­­­k­­ ­r­­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­𝗡
Kamcsatka5
2024. április 12. 21:50
A szarhorgász szarosgyuri! Hányadik is ez? fekete jános, a banki tolvaj ( a herélt surányi ) kis jános, az egész szdsz, az amerikai nagykövetek, pálme, gutfasz, nyomóember MAKI, csótány, most meg ez a vigéc!
o1gpedofil-2
2024. április 12. 19:00
Minden propagandista kurva anyjat. A piacrol nem tud megelni, ezert inkabb az anyjat is eladna. Igaz, kotter?!
a-gyar-2
2024. április 12. 17:43
Ha Mészáros cége felveszi jó pénzért soha nem hallottunk volna róla
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!