Márki-Zay nem ismeri a kegyelmet: „Akkor is támogatni fogjuk Magyar Pétert, ha nem akarja!”

2024. április 12. 16:07

Hódmezővásárhely polgármestere szerint ez hazafias kötelességük.

2024. április 12. 16:07

Nyitókép: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

A Mindenki Magyarországa Közösség sajtótájékoztatón jelentette be EP-választási programját. A Telex cikke szerint Márki-Zay Péter az eseményen arról beszélt, hogy hazafias kötelesség támogatni Magyar Pétert, egészen addig, amíg ő is a „rendszerváltásért” küzd. „Mi nyitottságot fejeztünk ki Magyar Péter felé, hogy mindenben támogatni fogjuk. 

Még akkor is támogatni fogjuk, ha nem kéri, sőt akkor is, ha nem akarja”

– fogalmazott Márki-Zay Péter, aki kérdésre válaszolva hozzátette: ők nem fogják külön megkeresni Magyart.

 

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tikkadt-szocske
2024. április 12. 22:05
Hogy mondta doktor úr, elmehetek? Nem MZP . Elmebeteg.
atti64
2024. április 12. 22:02
ANYÁDAT TÁMOGASD!!!!!!!!!!!!!!FASSZOPOK GYÜLEKEZETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Palatin
2024. április 12. 21:40
Magyar Péter az amerikaiak (a CIA) egy újabb kísérlete Orbán megpuccsolására. Tanultak abból, hogy a magyarok annyira nem primitívek, hogy Márki-Zay féle szinvonaltalansággal be lehet terelni öket a karámba. Ezért most valami rafináltabb trükkel léptek elö, egy "jobb Orbánnal" próbálkoznak. Látják, hogy a magyaroknak Orbán mindenképpen kell, ezért úgy gondolják, hogy "Hát legyen, akkor produkálunk Orbánnak egy feljavított változatát", - aki minden magyart a tenyerén hordoz, mindekinek fizetésemelést ad, egy gazdasági csodát müvel pár hónap alatt, aki alatt a korrupció elképzelhetetlen, és aki a Nyugat vonalán mozog stb. Szóval ez az új trükk, - ami még idiótább mint az elözö -, és amiben biztosan benne van nyakig az amerikai nagykövet, mert ekkora baromságot csak ö tud kitalálni.
Palatin
2024. április 12. 20:54
AZ AZ EMBER, AKINEK OLYAN LELKI, MORÀLIS, PSZICHOLÒGIAI DEVIANCIÁI VANNAK, MINT MAGYAR PÉTERNEK, ÚGY HÀPOG ÈS ÙGY TOTYOG MINT MAGYAR PÈTER, AZ NEM SZABAD, HOGY VEZETÖ POLITIKUS LEGYEN. Ezért nagyon fontos az, amit Varga Judit elmondott. EZÈRT
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!