Hiába a bohócozás és a bezzegromániázás, kevesen voltak Magyar Péter tüntetésén

2024. április 26. 19:36

Sikertelen volt a tüntetés, néhány százan jelentek meg.

2024. április 26. 19:36
null

Nyitókép: Balint Szentgallay/NurPhoto

Magyar Péter, a Tisza párt elnöke péntek 18 órára tüntetést szervezett a Belügyminisztérium elé. Bevallásuk szerint valódi gyermekvédelmi reformért és Pintér Sándor lemondásáért demonstrálnak a mostani alkalommal. A tüntetésen Nagy Ervin színész és unokahúga, Szilágyi Kitti, a Civil Bázis elnökségi tagja, gyermekpedagógus óvónő is felszólalt. 

A magyar kormány megbukott

– jelentette ki Szilágyi Kitti, majd hozzátette, hogy „a kormány nem képes és nem is akarja megvédeni a gyermekeket, a kormány módszere a büntetés és az ellenőrzés, de ez nem egyenlő a gyermekvédelemmel”. Magyar Péter a demonstráción újfent beleállt a Fidesz frakcióvezetőjébe, Kocsis Mátéba. A frakcióvezető volt a gyermekvédelmi törvényjavaslat beterjesztője, őt egyszerűen bohócnak nevezte a Tisza párt elnöke.

Magyar Péter egy javaslatot is tett Orbán Viktornak, miszerint „próbálják meg visszaelőzni Romániát, és érjék el hogy a magyar iskolákban, kórházakban legyen szappan, WC-papír és fertőtlenítőszer”. A bohóc jelzőt előszeretettel használó politikus Kocsis mellett Menczer Tamást és Deutsch Tamást is ezzel aposztrofálta, mert szerintük Brüsszelből a baj jön.

*

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 478 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2024. április 30. 10:26
Aki egy diktatúrában birálja a diktatúrát, az nincs könnyű helyzetben. Mert az Állampárt lakájmédiája azonnal rá veti magát és ott mocskolja, gyalázza rágalmazza, ahol csak éri.
Mandarin-888
2024. április 28. 15:07
Illnhegyi ..... Mérő V.megtalálta a politikai vércsoportját a vérszívó vámpírbálon. Egy ivásúak.
Mandarin-888
2024. április 28. 15:05
Valodi-recipkroki-birozsparadicsom, önmagatokkal vitatkozol?
Valodi
2024. április 28. 01:11
zabszem 16:06 "egyáltalán nem jók a beszédei... Kong az ürességtől..." - höhöhö ... csak nem ettől a NER vitéztől tanulta? " ...A Fidesz –AZ UNIÓS SZABÁLYOZÁSSAL ÉS GYAKORLATTAL EGYEZŐEN– a helyi, regionális termelésre, értékesítésre, valamint a kistermelői élelmiszer-előállításra úgy tekint, mint a vidéki lét és a biztonságos élelmiszer-ellátás alapjára.... A kisebb gazdaságokban a növényi és állati termék előállítása környezetbarát módon megoldható... támogatási programokat indítunk a vidéki településeken, ... figyelemmel a szociális, kulturális, gazdasági és ökológiai szempontok összhangjára, a helyi kezdeményezésekre, a helyi erőforrások feltárására….” (Erős Magyarország - a Fidesz programja, 2007) Ez már egyszer bejött a választáson, neki is sikerülhet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!