Szentkirályi Alexandra nem randizna Karácsonnyal, mert „amikor hozzák a számlát, akkor neki hirtelen ki kell mennie a mosdóba, pontosan ilyen pasas”

2024. április 22. 12:35

Valószínűleg ebből nem lesz semmi.

2024. április 22. 12:35
Karácsony Gergely

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

A Mandiner hétfőn beszámolt róla, hogy Szentkirályi Alexandra elsőként gyűjtötte össze a főpolgármester-jelöltséghez szükséges aláírásokat.

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgámester-jelöltje volt a vasárnap a HírTV Bayer show című műsorának a vendége. A beszélgetés során szóba került Karácsony Gergely is.

„Olyan érzésem van vele (Karácsonnyal) kapcsolatban, mintha az ember elmenne egy ilyen emberrel mondjuk egy randevúra (én ezt sohasem tenném), és

amikor hozzák a számlát, akkor neki hirtelen ki kell mennie a mosdóba.

Pontosan ilyen a pasas, ezt a típust társaságból is ismerjük, amikor össze kellene adni a pénzt, majd az adott személy távozik” – mondta Szentkirályi Alexandra.

Az említett beszélgetést itt tudja megtekinteni 27:24-től:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:41
🍓 ️ ­A­­­ ­d­­­ö­­g­ö­­­s­­­ ­­l­á­­n­­y­­o­k­­­ ­­v­­­á­r­n­­­a­­k­­ ­­­r­á­­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Sulammit
2024. április 22. 22:34
Mert Karácsony az ott sem volt pasas.
kokrowatz-0
2024. április 22. 17:20
ez így nagyon kevés lesz, szandi!
kiss-geza
2024. április 22. 15:29
a turizmusból egy buznyák bevétele nincs a fővárosnak csak mondom, ki is a hozzánemértő
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!