Újabb nagy név jelentkezett be a CPAC-re

2024. április 23. 12:43

A magyar-lengyel barátság jegyében érkezik hozzánk a héten egy meghatározó politikus.

2024. április 23. 12:43

Nyitókép illusztráció. Fotó: Wikipédia

Az Alapjogokért Központ közösségi oldalán számolt be arról, hogy Mateusz Morawiecki, korábbi lengyel miniszterelnök is beszédet mond az idei CPAC Hungary-n.

Mint fogalmaztak, 

a magyar-lengyel barátság évszázadok óta töretlen, 

a woke elleni küzdelemben is vállt vállnak vetve harcolunk!”

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:15
🍓 ️ ­­­A­ ­d­­ö­­­g­ö­­s­ ­­­l­­á­n­y­­o­­k­ ­­­v­­­á­r­­­n­­a­­­k­­­ ­­r­á­­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­­𝗡
2024. április 25. 08:00 Szerkesztve
Z. "kokrowatz-0 2024. április 23. 18:17 törölték a kommentem, leírom mégegyszer: matt schlapp cpac-vezért újabb két férfi munkatársa jelentette fel szexuális zaklatásért." Egy újabb mi??? Hol a cikk az újabbról!!! 🖕🖕🖕🖕 Ízisz kokrowatz-0 2024. április 25. 07:59 Z. "politikai aktivista kitartó és kéretlen szexuális közeledéssel vádolta meg. Szexuális zaklatással vádolja egy férfi Orbán Viktor amerikai szövetségesét, a CPAC-et szervező konzervatív unió elnökét" Hazudja a népszava. húúú 👏🤭 Én meg vádolom a soros fos média felületeket, az igazság elhallgatásával, a rendszerszínű hazugságok terjesztésével!!! 💯🖕❗
kokrowatz-0
2024. április 23. 18:17
törölték a kommentem, leírom mégegyszer: matt schlapp cpac-vezért újabb két férfi munkatársa jelentette fel szexuális zaklatásért.
Reszelő Aladár
2024. április 23. 16:36
Mondjuk momentán ráér. És mostmár tudja, hogy legközelebb az Alapjogokért központ és az MCC segítségével kell kampánytémát választani, egy nagygyűlés Dr Miniszerelnök nélkül pedig legfeljebb kisgyűlés. Apropó MCC, ideje lenne már egy varsói irodát is nyitni, ne hagyjuk Lengyelországot a lipsiknek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!