Bayer Zsolt: Sosem volt ennyire aktuális a Békemenet

2024. május 11. 06:54

Június 1-jén a békéért vonulnak az emberek.

2024. május 11. 06:54

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Bayer Zsolt a Hír TV-nek elmondta: a következő, június 1-jei Békemenet talán sosem volt ennyire aktuális. „Ennyire aktuális maga az elnevezés, tehát hogy békemenet, talán még soha nem volt. 

Európa – valami rejtélyes oknál fogva – úgy döntött, hogy eszkalálni akarja a háborút, és nekünk minden lehetséges eszközzel föl kell lépnünk ez ellen.

Magyarországot kétszer rángatták bele világháborúba, és mind a kétszer a legtragikusabb módon keveredtünk ki belőle” – fogalmazott a publicista.

Ezt is ajánljuk a témában

Június 1-jére tehát Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval békemenetet szervez a Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF–CÖKA). Mint kiderült, „szimpatizánsaik, a szellemi honvédők” már hosszú ideje, több levélben fogalmazták meg kérésüket, hogy ismét legyen békemenet.

 „A június 9-i európai parlamenti és az önkormányzati választás pedig teljes mértékben alátámasztja, hogy szükséges megtartani ezt a rendezvényt” 

– jelentette ki az Origónak Csizmadia László, a szervezet elnöke.

 

Összesen 274 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. május 19. 10:37
Az agresszor cinkosa békemenetet szervez…🤮🤮🤮
kerek-a-perec
2024. május 12. 00:35
RUSZKIK HAZA! RUSZKIK HAZA! RUSZKIK HAZA! RUSZKIK HAZA! RUSZKIK HAZA! RUSZKIK HAZA! RUSZKIK HAZA! RUSZKIK HAZA! RUSZKIK HAZA!
nedudgi
2024. május 11. 14:04
Bajban van most az ellenzék, mert ez a békemenet rengeteg baloldali szavazót fog a fidesz táborába vonzani. Nem lennék most a helyükben!
gyaloggos
2024. május 11. 13:48
BAYER, HÜLYÉT csináltok a HÍVEITEKBŐL!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!