Ez nem a lóláb, hanem maga a ló

2024. május 02. 22:25

Nekem ugyan mindegy, hogy a balos-libsi média és elemzővilág segítségével miként nyírják ki az állítólagos balos és libsi ellenzéket.

2024. május 02. 22:25
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

„Tehát a szekta nem indít egyetlen olyan helyen sem, ahol fideszes a polgármester, ergo még látszólag sem akarnak elhódítani kerületet a kormánypártoktól. Nem indítanak továbbá olyan helyen sem, ahol minden mindegy lenne, mert amúgy is nyer a hivatalban lévő ellenzéki (XIII. kerület). Indítanak viszont olyan helyeken, ahol erős Fidesz-jelölt van (a XVIII. és III. kerületben újraindul a városrész korábbi polgármestere, bár az utóbbi helyen még nem vette föl az ívet a szektás jelölt, amit én személy szerint bánnék, ha nem is venné föl végül, mivel Bús Balázs sokkal jobb polgármester volt, mint az utána jövő gányolás). 

Rajthoz állnak továbbá ott, ahol már eleve elaprózott a baloldal, mert az összefogósokon kívül helyi egyesület, illetve a Kutya Párt is indul. (VII. és XI.). Nekem ugyan mindegy, hogy a balos-libsi média és elemzővilág segítségével miként nyírják ki az állítólagos balos és libsi ellenzéket, de ez nem a lóláb, hanem maga a ló.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tehetős Totó
2024. május 03. 22:26
Kedves " lelájkolóimnak" jelezném, hogy a magyar hagyományban a kilogó lóláb a Sátánra utal. Aki nem hiszi keressen rá ( pld. Mirőlszól). Távozzatok tőlem, sántán!
attilasd
2024. május 03. 12:05
A jelenlegi inkompetens, Gyurcsánnyal fémjelzett ellenzék leváltása a FIDESZ számára végzetes lehet.
Ekrü
2024. május 03. 08:51
lipsiboy 2024. május 02. 22:31 "Andriska elmèsz te a bús picsába🤮🤮🤮Mocskos fidess köcsög"- Tipikus libsi vagy, nem a tolvajra haragszol, hanem arra aki figyelmeztet, hogy kilopják a szemed...XD
Ekrü
2024. május 03. 08:41
Tegnap élvezet volt olvasni a HVG hozzászólásait...Rég szórakoztam ennyire jól. :)))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!