Hány órakor kezdődik a Békemenet? Hol lesz gyülekező? Itt vannak a részletek!

2024. május 21. 13:59

Fontos információkat árult el lapunknak a Békemenetet szervező civilek elnöke.

2024. május 21. 13:59
Békemenet

Nyitókép: Nyitókép: MTI / Czeglédi Zsolt

Június 1-én 11 órától gyülekező a Lánchíd lábánál, a pesti oldalon, 13 órától pedig indul a Békemenet – árulta el lapunknak Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) elnöke.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a menet végcélja a margitszigeti Nagyrét.

Ezt is ajánljuk a témában

Csizmadia László elmondta, további részleteket a CÖF-CÖKA sajtótájékoztatóján árulnak el a meghívottaknak szerdán.

A Békemenet útvonalát bemutató térképet itt tudja megtekinteni.

Mint azt a Mandiner is megírta

a Békemeneten részt vesz Orbán Viktor miniszterelnök, 

ám azt egyelőre nem tudni, hogy felszólal-e az eseményen.

Ezt is ajánljuk a témában

„Ahhoz, hogy meg tudjuk védeni Magyarország békéjét és biztonságát, erőt kell mutatnunk. Mutassunk megelőször az erőnket június 1-jén a Békemeneten, majd június 9-én a választáson”hangsúlyozta Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Mint mondta: 

„Veszélyben vannak a békepártti vezetők. Robert Ficót lelőtték a nyílt utcán” 

Ezt is ajánljuk a témában

Meg kell állítanunk a háborús őrületet!

„Az európai vezetők háborús lázban égnek. Pénz, fegyverek és harci eszközök küldése után már tervezik a katonai segítségnyújtást is. Sőt, a francia elnök már az atomfegyverek használatáról is megnyitná a vitát. Meg kell állítanunk a háborús őrületet!” – írta a CÖF-CÖKA egy korábbi közleményében a Békemenettel kapcsolatban.

„Mi, magyarok, a világháborúk borzalmai árán tanultuk meg, hogy a béke és csakis a béke az egyetlen elfogadható álláspont. Magyarország ma a béke szigete. És azt szeretnénk, ha ez így is maradna. Minden békeszerető embert, a menetet szervezők arcaival, szeretettel várunk!” – fogalmaztak.

 

Ezt is ajánljuk a témában


 

Összesen 291 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
auditorium
2024. június 01. 12:55
Ukrajnàban tiltott a békemenet, pedig de mennének ! Az oroszoknàl se lehet a MIR-t hirdetni. Elképesztően naivak, tájékozatlanok vagy rosszhiszeműek a nyugati vezetők, akik lassan de biztosan a háború felé sodorják Kelet-közep-Európa szomszédos országait messziről küldött hosszabb távú rakétáikkal. A briteket soha nem érdekelte térségünk, az amcsikat se. Nem értünk mi annyit 56-ban. 2O14-ben az oroszok elfoglalták a Krim-félszigetet, mivel lakóinak többsége orosz anyanyelvű, de akkor nem váltott ki olyan nagy nemzetközi ellenállást mint most. Zelenszkijt 2O19-ben választották meg elnöknek és neki sikerült videokonferenciákkal megnyernie az egész világot és jelentős támogatást Nyugat részéről.
Zolotarjov
2024. május 21. 20:47
A ballipcsi értelmiség infantilizmusát mutatja, hogy hisznek ebben a szarjankóban. Tisztelet a kivételnek..
Palatin
2024. május 21. 20:25
MP viselkedését tekintve egy bunkó nyikhaj, lelkiállapotát tekintve egy pszichopata, aki akár közveszélyessé is válhat. Ez az ember nem ura a se a szavainak, se a tetteinek. Miközben ássa a pöcegödröt, az "árkok betemetéséröl" papol a tátott szájú híveinek. Szürrealista helyzet. Hogyan lehet egy ilyen beteglelkü szélhámost komolyan venni? A pszichopaták esetenként azért nem büntethetök, mert nem uruk saját maguknak, saját tetteiknek. Egy pszichopatának nem is kell feltétlenül gonosznak lennie, hogy elkövessen egy gonoszságot. Ezt olyan belsö indíttatásra is megtehetik, aminek nem akaratlagos oka van, hanem egyszerüen gátszakadás-szerüen kitör belöle. A pszichológiában ez egy pontosan ismert állapot. Ilyen ember számára a politikusi pálya egy abszolút ellenjavallat. Hogy Magyar Péternek van-e erröl papírja vagy nincs, az érdektelen, mert a "diagózis" a viselkedéséböl levezethetö.
Palatin
2024. május 21. 20:25
Minél elöbb leamortizálja magát Magyar Péter, annál jobb. Úgyis csak üres tiszteletköröket futkus saját maga körül. A felhajtás, ami MP körül zajlik, az nem is öt minösíti elsösorban, - ö egy szokványos szélhámos -, hanem a bálványimádó, hiszékeny, gyarló híveit. Ö egy elkényeztetett, pökhendi, modortalan, nyikhaj, aki végtelenül túlértékeli magát. Semmiféle értékelhetö teljesítmény nincs mögötte. A cirkusz körülötte már a BÁLVÁNYIMÁDÁS jellegét ölti, ami sokat mond bizonyos rétegek politikai éretlenségéröl, megbízhatatlanságáról, helyzetfelismerési képtelenségéröl. A hiveinek még az sem fordul meg a fejében, hogy bálványuk egyetlen célja, hogy kijusson Brüsszelbe, hogy folytathassa megszokott luxus-életét. Azután nem fogunk sokat hallani róla. Dehogy fog ö küszködni a magyar nép felvirágoztatásával, fütyül rájuk, de erre nem is lenne képes. A Fideszen és a MHM-n kívül ebben az országban csak Gyurcsány féle dögkeselyük és Magyar féle veszett rókák vannak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!