Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Így csalogatná Orbán Ráhel a turistákat Budapestre

2024. május 17. 12:55

A kreatív igazgató szerint a BDPST missziója Budapest és Magyarország népszerűsítése.

2024. május 17. 12:55
null

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Orbán Ráhel a Blikknek adott interjút, miután részt vett a BDPST által felújított V. kerületi luxusszállóban a művészet, az építészet és a turizmus fúzióját bemutató beszélgetésen. A miniszterelnök lánya szerint a cég missziója a Budapest és Magyarország népszerűsítése. 

Mária Dorottya württembergi főhercegnőről kapta a nevét az V. kerület vadonatúj luxusszállója, a Hotel Dorothea.

A hotel művészeti és dizájnkoncepcióját egy kerekasztal-beszélgetés során mutatták be a nagyközönségnek, Orbán Ráhel a fejlesztéseket végrehajtó BDPST kreatív igazgatójaként vett részt az eseményen. 

Orbán Ráhel elmondta, sok kötöttségnek kellett megfelelniük a tervezés alatt. „A megadott irány szerint a hotelnek tükröznie kell a jövő történetét, a kapcsolatteremtést, a meglepetést, a váratlan utazást, de az iróniát és a szemtelenséget is mesélte a BDPST kreatív igazgatója, aki hozzátette, a tervezés alatt sok mindenben szabad kezet kaptak.

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­­é­­k­­e­l­­­d­­­ ­­a­ ­­s­­­z­­­e­­x­­i­­ ­­­p­­­u­n­­c­i­­­m­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­­𝐔­𝐍
meskhal
2024. május 17. 17:27
Kibaszott tolvaj kibaszott tolvaj gyereke. Börtönbe velük.
auditorium
2024. május 17. 14:57
TURIZMUS SZAKÉRTŐKNEK pár tanács. A hotel neve Dorotthea elegáns. Jobb mint a BARA hotel, a "bara" ugyanis koporsót jelent és az olasz turisták kerülik babonából. Gyönyörű a HÉLIA hotel is és ismerőseink vettek volna hires Hélia arckrémet, de persze nem árulnak ilyesmit a termálszállóban.l Pedig hungaricum és inkább ilyesmit keresnek még a pénzes turisták is mint Herendi porcelánt, cseh kristály vázákat és méregdrága non non figurative art festményeit. A Gellért szálló csalogatja a turistákat a termálmedencék miatt, de amikor meglátják, h. egész Budapest odajár a fürdőkbe és az emeleti szekrényruhatárat, ahol félórákat kell ácsorogni vizes fürdőruhában, h. a kabinosnő odajöjjön..., akkor elmegy a kedvük tőle. WC-őrjátratokat is gyakrabban lehet tenni, mert mindig találnának tisztitanivalót. Ezeket nézi a turista és azt is, h. ne verjék át a számlákkal. ha pedig a SERVICE-dij is benne van, ami elég magas, akkor ne várjanak Trikgeld-et, mancia-t, a tip- et.
gyaloggos
2024. május 17. 14:52
Dyxtpry! TIBORCZ cége, CÉGCSOPORT, van benne minden. Szálloda, GRÁNIT BANK, ALAPKEZELŐK, WABERER"S, meg AMIT akarsz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!