Magyar Péter barátnőjének az anyja piramisjátékban utazott, lebukott, ült

2024. május 18. 06:39

Nem közszereplő.

2024. május 18. 06:39
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

Nyitóképet készítette: Havran Zoltán

„Magyar Péter barátnőjének az anyja piramisjátékban utazott, lebukott, ült. Nem közszereplő. Engem jobban érdekelnének a törvényeket folyamatosan saját érdekeiknek megfelelően alakítgató, de még ezeket a törvényeket se mindig betartó, sok milliárdot eltüntető, vagy átláthatatlanná tevő közszereplők büntetlenségének az okai.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­­­É­­r­­­t­é­k­­­e­l­­­d­ ­a­ ­­­s­z­e­­x­­i­­­ ­­p­u­­­n­c­­­i­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
Kétes
2024. május 19. 22:54
Martinka! A bűn az akkor is bűn ha terelsz és relativizálod. (Ha érted ezt.) Egyébiránt, ha a dolgot magád nézed a kár nem térült meg! Úgyhogy a nő jobb lenne, ha nem sürögne a nyilvános közszereplés mezsgyéjén! Szóval! Hol a lé?
august
2024. május 19. 16:25
amilyen az anyós, olyan a veje ----- Érdekes lenne, -sokan kíváncsiak is lennének egy ilyen családi összejövetelre, ahol az anyuka, Országos bírói testület egykori elnökhelyettese asztalhoz ül a 4 éves fogházban eltöltő anyósjelölttel, aki piramisjátékban vett részt, emberek tucatjait károsította meg.
kissb56
2024. május 18. 21:05
Mi az hogy nem közszereplő, baromarc? Ő szopja fel pszicho-petit minden fellépése előtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!