„Szuperkemény közszolgálatit játszik” – Hont odaszúrt Gulyás Mártonnak (VIDEÓ)

2024. május 21. 10:08

Az újságíró szerint azzal, hogy Deutsch Tamás nem ment el a vitára, Gulyás Márton számára egy lehetőség maradt: hogy ellenzéki politikusokat nyír ki.

2024. május 21. 10:08
null

Nyitókép: képernyőfotó / ATV Öt

Ezúttal is kibeszélésre kerültek a múlt hét legfontosabb témái az ATV Öt cím műsorában. A vendégek szokás szerint: Konok Péter történész, Schiffer András ügyvéd, Ceglédi Zoltán politikai elemző és Hont András újságíró voltak. 

A témák között volt a partizános EP-listavezetői vita is, melynek kapcsán Ceglédi Zoltán kiemelte: nagyon különböző helyzetű emberek vitatkoztak, és ebből az aspektusból is érdemes szemlélni a jelöltek csörtéjét. Úgy véli: „van egy fegyverzeti egyenlőtlenség a felek között”, utalva a Mi Hazánk elnökének Facebook-korlátozására.

Aki csak a Facebookon van fent, az nem találkozik Toroczkai László nevével sem” 

– fogalmazott az elemző, majd hozzátette, nemrég egy kommentben írta le a Mi Hazánk elnökének nevét, amit aztán a Facebook, azonnal törölt.

Mint mondta: amikor Dúró Dóra a saját közösségi oldalán próbálja meg közvetíteni a parlamenti felszólalásait, és abban látszik Toroczkai László, akkor egyszerűen elvágják az élő közvetítést.

Hont András kiegészítésül hozzátette: 

Bezzeg, amikor az új Messiás emlegeti Toroczkait, ahhoz hozzá nem nyúlnak.”

Ceglédi a Kétfarkú Kutyapárt kapcsán kapcsán úgy fogalmazott, szerinte nagyon komoly HR-probléma van most a pártnál, két szék között a pad alá estek Le Mariettával. „Valószínűleg nem gondolták, hogy lesz listavezetői vita” – jegyezte meg.

Az elemző szerint az egész vita során

mindenki egy Magyar Pétertől szavazókat visszaédesgető akciót indított”.

Hont András szerint két győztes és két vesztes volt a vita végére: Toroczkai és Dobrev voltak a győztesek, Le Marietta és Donáth Anna pedig a vesztesek.

Nyilván itt a lényeges az volt, Deutsch Tamás nem ment el. Innentől kezdve Gulyás Márton – amikor ő szuperkemény közszolgálatit játszik – azt tudja lépni, hogy ellenzéki politikusokat nyír ki. Kettő ilyen már volt: Fegyőr és Márki-Zay. Fideszes oda kampányidőszakban nem fogja betenni a lábát” – húzta alá a publicista.

Schiffer András szerint a Kutyapárt jelöltje „egészen kiábrándító volt”, míg Toroczkai és Dobrev „hoztak egy karakteres és kemény álláspontot”.

Konok Péter szerint nem csak Deutsch Tamás a lényeges, hanem az is említésre méltó, hogy Magyar Péter sem jelent meg, hiszen neki ezen a vitán valójában a Fidesszel kellett volna megütköznie. 

Ezt a vitát a hiányok határozták meg” 

– szögezte le.

Hont aláhúzza: Magyar Péterék politikai szcientológiát folytatnak, ami addig működik, amíg semmi valóságos nincsen – amíg algoritmusok, saját stúdió és platós autó van.

 

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2024. május 21. 15:36
Annyit szurkál, hogy a végén tökön szórja magát. Bárcsak minden ellenzéki ilyen lenne...
vip era
2024. május 21. 14:56
Ez a vita vagy nem vita,már kifejezetten szánalmas, Az internet világában nincs semmi létjogosultsága.
gyaloggos
2024. május 21. 14:13
antallmiki! DEUTSCH nem hülye, és kifejezetten jól kommunikál, a hülyeségeit is jól adja elő. LEZSER, meg LINKÓCI, DE NEM hülye, és felszólakásai voltak az EP -ben.
P_F_Juli
2024. május 21. 12:31
"Magyar Péterék politikai szcientológiát folytatnak, ami addig működik, amíg semmi valóságos nincsen – amíg algoritmusok, saját stúdió és platós autó van." Pontosan. A valóság majd akkor fog látszani, amikor a szavazófülkében a választók behúzzák - oda, és arra, akiben bíznak. Ehhez viszont egy platósautón szónoklás kevés, és az is, ha minden nemtetszésre arrogáns válasz születnek. Akiből hiányzik a politikai véna, azon egy műtét sem segít, bármennyit is fektetnek be a támogatók.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!