Humor- és Borfesztivál a Ráday utcában

2012. szeptember 4. 11:22
A Ráday utcában szeptember második hétvégéjén az ország neves borászatai és pálinkafőzdéi mutatkoznak be. A fesztivál idén kibővül a Borvacsorák hétvégéjével, a vendégeket pedig humoristák szórakoztatják majd.

Idén is megrendezik a Humor- és Borfesztivált a fővárosi Ráday utcában szeptember második hétvégéjén. A második alkalommal megtartott rendezvényen a rendezők különféle „szigetekkel” várják az érdeklődőket: lesz Humor-sziget, Zene-sziget, Koktél-sziget, Tapas-sziget, Fröccs-sziget és Karikatúra-sziget is.

Az ország neves borászatai és pálinkafőzdéi mutatják be termékeiket, az italokat kóstolgató vendégeket pedig a két nap alatt olyan humoristák szórakoztatják, mint Frech Zoltán, Hódi Richard, Ihos József, Maksa Zoltán és Nádas György. Mint a szervezők kiemelik, nem véletlenül választották a fesztivál helyszínéül a Ferencvárost, hiszen az mindig is a főváros „gyomra” volt: malmok és vágóhidak, élelmiszeripari üzemek, szeszipari gyárak sorakoztak itt, illetve nagy hagyománya van a szikvíziparnak is.

A fesztivál idén kibővül a Borvacsorák hétvégéjével: tizenöt étterem szervez a kiállító borászokkal összefogva többfogásos borvacsorákat péntek és szombat este. A fesztivál látogatása ingyenes, szeptember 7-én és 8-án, pénteken és szombaton 10-23 óra között várják az érdeklődőket. További részletek itt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés