300 milliárdot fektet be a MOL

2012. szeptember 24. 21:46
Több mint 300 milliárd forintot fektet be itthon a következő három évben a MOL. A beruházások felgyorsítása érdekében már az idei utolsó negyedévben szerződéseket köt az olajipari társaság.

A Mol a következő három évben több mint 300 milliárd forintot fektet be Magyarországon – jelentette be az olajipari társaság hétfőn este a BÉT honlapján. A Mol közleménye szerint a társaság igazgatósága felhatalmazta a vállalat vezetését, hogy a beruházások felgyorsítása érdekében már az idei utolsó negyedévben is szerződéseket kössön és kötelezettségeket vállaljon a jövő évi beruházási keretösszeg 75 százalékának erejéig.

Összesen 5 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Orbánék részvényvásárlása nem vitt be friss pénzt a MOL-ba. Viszont a magyar államnak ad némi beleszólási lehetőséget az üzletpolitikába. Nyilván ez zajlik most, a gazdaság élénkítése érdekében feltétlenül szükséges beruházások ezért valósulnak meg itthon, még akkor is, ha esetleg nagyobb haszonnal kecsegtetne egy külföldi befektetés. Legalább ennyi haszna legyen az országnak, ha már nagy veszteséggel kivásároltuk Putyinékat (bár szerintem bőven van még részvény orosz kézben)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés