Urbitális Majális Budapesten

2013. május 2. 10:07
Az idei Urbitális majális a kreatív várost mutatja be a közönségnek. Az eseménysorozat urbanisztikai programokkal, utcai performanszokkal, rendhagyó városismereti sétákkal, koncertekkel, szabadtéri majálisokkal és kiállításokkal több mint ötven helyszínen vár.

Május 1.-jén a fővárosban az Urbitális Majális, amely idén a kreatív várost mutatja be a közönségnek. A májusban zajló eseménysorozaton urbanisztikai programokkal, utcai performanszokkal, rendhagyó városismereti sétákkal, koncertekkel, szabadtéri majálisokkal és kiállításokkal több mint ötven helyszínen várják a közönséget.

Az érdeklődők részt vehetnek többek között körhintában tartott kiállításon a Vidám Parkban, „kémprogramon” a Kémmúzeumban és helytörténeti sétákon a város több pontján. Dzsesszestéket tartanak az újbudai Moha Kávéházban, a III. kerületben 12 helyszínen zajló rendezvényt az Óbuda Nap keretében, családi társasjáték klub lesz az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Házban, kreatív majális a Batthyány téren, bringás bolhapiac a Szimpla kertben, kórusok éjszakája és még számos érdekes program a család minden tagja számára.

Az Urbitális Majálist 2008-ban rendezték meg először azzal a céllal, hogy összefogják a kultúrában, városfejlesztésben tevékenykedő civil szervezeteket és szerveződéseket. A részletes programokról, helyszínekről és időpontokról a www.urbitalis.hu oldalon lehet tájékozódni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés