Így szüretelik az olívát Spanyolországban

2015. október 30. 18:19

A világ egyik legjobb olíva olajával dolgozunk.MASIA EL ALTET. A szüretről egy kis video :)

Posted by Anyukám Mondta Étterem on Friday, 30 October 2015
Az Anyukám Mondta Étterem töltötte fel a videót, amiben a világ egyik legjobb olívaolajához szükséges olívabogyót szüretelik Spanyolországban.

„A világ egyik legjobb olíva olajával dolgozunk. MASIA EL ALTET. A szüretről egy kis videó” – írta a Facebookján az encsi Anyukám Mondta Étterem. A rövid videóból kiderül, hogy az olívabogyót rázógépekkel szedik le a fákról.

A Masia el Altet egy Spanyolországban, Valencia régióban található olívatermelő. A szüretet az érettség zsendülés előtti időszakában végzik, mivel ekkor rendelkezik a leggazdagabb íz és a aromaanyaggal a bogyó. A szüretet a lehető legrövidebb idő alatt igyekeznek elvégezni, hogy azonos minőségű legyen a termés.

Összesen 3 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában