Elindult Magyarországon is a Netflix

2016. január 7. 13:08
A CES-nek volt valami haszna is, mert elindult az internetes „kábeltévé” hazánkban is, mostantól 10.000 friss filmet vagy sorozatot nézhetünk mi is online rajta.

Sokan várták már ezt a lehetőség, hogy ne kelljen a magyar csatornákon megvárni egy-egy remek sorozatot, hanem a Netflix-re regisztrálva hivatalosan is az amerikai sugárzással egy időben lehessen azokat megtekinteni. Három csomagra fizethetünk elő 8–10 és 12 eurós áron. Az első változat a hagyományos tévének megfelelő minőségbe és 1 gépre ad filmeket, a második HD minőségben és 2 gépre (ez lehet tábla is vagy mobil persze), a harmadik, a prémium csomag, pedig 4K vagyis Ultra HD minőséget (ha van ilyen cuccunk már jelenleg is) és így 4 különböző gépen is nézhetjük a filmeket. Van hozzá 1 hónapos ingyenes próbaidőszak is, ha nem tetszik bármikor lemondhatjuk (pl. nyaralunk).
 
 
Már régóta tervbe volt véve a magyar jelenlét, hiszen a domainnév már le volt foglalva előre évek óta. Sejteni már lehetett a tavalyi osztrák indulás után, hogy nem sokat kell aludni, hogy megjelenjenek nálunk is hivatalosan a Netflix végre. Amúgy a videostreaming az európai forgalmazási jogok miatt késett ennyire, mivel ezek minden egyes országban sajnos különbözőek voltak eddig. Remélhetőleg az éles üzemben nem kell majd egyes sikersorozatokra várni, hanem tényleg az ígéretnek megfelelően azonnal nézhetjük őket. A tegnapi bejelentés mellékesen 130 országra vonatkozott, nemcsak hazánkra. Lehet próbálkozni tényleg annyira jó, mint ahogy az amerikaiak mondják vagy sem.

Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés