Papírrepülő hajtogatás robottal

2016. február 9. 7:16
A LEGO már nemcsak játék, íme a bizonyíték, a papírrepülő készítő robot.Majdnem mindenkinek volt LEGO-ja gyermekkorában, szinte bármit fel lehet építeni belőle. Manapság már az itc világ is beköltözött a gyermekszobába, hiszen robotokat és miniatűr digitális gépeket is lehet már belőlük összeállítani. Vannak felnőttek, akik még mindig megragadtak a LEGO világában, ők építették az automata papírrepülő hajtogató robotot belőle most némi marketinges rásegítéssel, mert legózni öröm negyven felett is, mint tudjuk.

A robot a Super Bowl 50-re készült el, az amerikai félisten focista hősök tiszteletére. Az tervezését és építését segítette az Arrow Electronics is, gyakorlatilag marketing célra is fel tudják így használni a robotot a 2016-os roadshowjukon. Magát a hajtogató gép lelkét Arthur Sacek tervezte az Elevation Digital Media hathatós támogatásával.
 

Hogy még egyedibb legyen a végtermék, maga a papírrepülő felületére híres amerikaiak idézetei kerülnek, mint JFK, Charles Lindbergh és Neil Armstrong egy-egy aranyköpése, ami nagyban hatott az egyszeri amerikai nép fiaira, hiszen ők a lehetőségek hazájában élnek még mindig állítólag, vagy ezt hiszik. Maga a papírrepülő hajtogató robot az év második felében kerül majd kereskedelmi forgalomba, persze össze is kell majd szerelnie kis vagy nagy gazdáinak, mint minden LEGO cuccot. Mint látható el lehet vele bajlódni néhány napot vagy heteket is, ha valaki bölcsészként kezd neki és nem kér segítséget.

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez semmi! Kínában a papírrepülő hajtogatja a legot.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés