Akciójáték lőfegyver nélkül

2016. május 27. 12:02
Harcművészet lőfegyverek nélkül egy mágikus birodalomban.

Legalább egyszer minden gamer arra vágyik, hogy titokzatos maszkkal a fején, idegenekkel harcoljon egy mitikus birodalomban. Az Absolverrel valóra vált e vágy.

A korábbi Ubisoft Paris fejlesztők által alapított Sloclap stúdió első játékát „online harcos szerepjátékként” (RPG) írják le. Közeliekre, csetepatékra összpontosítva, tűnik ki a lövöldözéses versenyek világából.

„Lőfegyverek nélkül sokkal jobb hely lenne a világ. Végre fontos dolgokra, például kardvívásra, vagy az ellenség egyetlen ökölcsapással történő megölésére fókuszálhatnánk” – nyilatkozta Pierre de Margerie kreatív igazgató.

Magunk dolgozhatjuk ki a többi játékossal online versengő harcost, és csapatot is létrehozhatunk a vártoronyharcokra. Az Absolver stílusa legalább annyira izgalmas, mint a bunyók. Hátborzongatóan gyönyörű világban játszódik, csomó földrajzi névvel.

A Sloclap ismertetője szerint az „Absolver egy Jelölt álarca mögé rejti a játékosokat. A Jelölt szent fogadalmat tett, és eldöntötte, hogy csatlakozik a Feloldozókhoz, a világ stabilitását fenntartó elit harci egységhez. A Vezetők, a megbukott Adal Birodalom új urai figyelik az elhagyott földekre rácsodálkozó és más Jelöltekkel online találkozó játékosokat. Minél többet meg kell tanulniuk erről a világról, hogy végül Feloldozókká váljanak.”

Az Absolver megjelenése 2017-ben várható. PC-n és egyelőre nem pontosított konzolokon játszhatunk vele.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés