Bayer Zsolttal kampányolnak az amerikai Kongresszusban az európai antiszemitizmus ellen

2016. október 8. 9:56
Az amerikai képviselőház egy kétpárti munkacsoportja Bayer Zsolt kitüntetését említi az Európában erősödő antiszemita tendenciák példájaként. A demokrata és republikánus honatyák Bayert „antiszemita írónak” nevezik és kifogásolják, hogy a magyar állam antiszemita hangok erősödését támogatja.

Az USA képviselőházának kétpárti, antiszemitizmus elleni harcért felelős munkacsoportja az európai antiszemitizmus elleni törvényjavaslatukban egyedül Bayer Zsolt kitüntetését említik fenyegető példaként – írta meg az Index. Samantha Powel ENSZ-nagykövet arról is beszélt, hogy az antiszemitizmus gyakran a menekültellenességgel is párosul.

„Antiszemita hangokat és üzeneteket felerősítő kormányok, mint például azok a magyar vezetők, akik egy tekintélyes állami díjat adtak az antiszemita írónak, Bayer Zsoltnak...” – idézi a lap az amerikai honatyákat.

A képviselők munkacsoportja korábban a székesfehérvári Hóman-szoborral kapcsolatosan emelt szót, azt kifogásolva, hogy a magyar állam támogatja az antiszemita hangokat, ahogyan most is ez történt szerintük Bayer Zsolt lovagkereszttel való kitüntetésével. 

Összesen 57 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez van ha a nyilas/komcsi proli ivadékok uralják a jobboldalt. Az igazi keresztény-konzervatívok pedig kisebbségben vannak. Nincs mit csodálkozni.

Talán néhány Népszabis újságíróra gondolsz?

:-)

Egy zsidó-lobby csport persze , hogy ellenségeket keres...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés