Jövőre is lesz Brain Bar Budapest

2016. december 16. 8:30
2017. június 1-3. között kerül megrendezésre Európa legnagyobb jövőfesztiválja, a Brain Bar. A 2017-es kiadásra már kaphatók a jegyek, a szervezők mintegy 7 ezer embert várnak.

2015, majd 2016 nyarának legszenzációsabb hazai high-tech eseményei közé tartozott a második évére Európa legnagyobb jövőfesztiváljává fejlődött Brain Bar Budapest. Jó hír, hogy 2017-ben visszatér, és a június 1. és 3. közötti háromnapos eseményen, az Erzsébet téren közel 50 szaktekintély közvetítésével ismét bepillantást kapunk korunk legizgalmasabb technológiai, üzleti, kulturális és politikai trendjeibe.

A nemrég Magyarország leginspiratívabb eseményének választott rendezvényre közel 7 ezer embert várnak, a jegyek itt már kaphatók is rá. A változatos programban közvetlenül-közvetve mindenkit érintő témákat boncolgatnak az előadók, vitázók, például az egyre gyakrabban emlegetett és egyre inkább körvonalazódó mesterséges intelligencia térhódítását, a nagyvárosi élet jövőbeni lehetőségeit, szex és technológia viszonyát, a 21. századi gyermekvállalást, fajok tömeges kipusztulását, és kicsit sci-fibb vizekre hajózva az időutazást, valamint a földönkívüli életet.

Az előadók közül tizet már bejelentettek: köztük lesz Peter Sunde, a Pirate Bay társalapítója, George Friedman világhírű geopolitikai elemző, Carol Cleland asztrobiológus és Kevin Zollman, a játékelmélet egyik legelismertebb szakértője. Bemutatja innovációit Simone Giertz svéd-amerikai robotépítő művész, előad Barabási Albert-László hálózatkutató, valamint Shane Tusup, a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka edzője is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés