Tökéletes telefon EDM-fesztiválokra

2017. február 28. 8:30
Raymond Wong
Mashable
Szórakoztató és egyedi okostelefonnal állt elő az Alcatel. A készüléken fényjátékokat programozhatunk.

„Tonnányi telefont jelentettek be Barcelonában a február 24. és 26. közötti Mobil Világkongresszuson, de egyik sem villanyozott annyira fel, mint az Alcatel A5 LED. Hogy miért: Mert beprogramozhatjuk hátlapi fényeit, és máris indul a parti.

Sok androidos készüléken találunk LED-et, de az Alcatel A5 LED-en lévő 35 nagy és többszáz kicsi bejövő hívásoknál különféle fényjátékokat képes lejátszani. Sőt, zenére úgy pulzál, mint egy hangszínszabályozó. A fényhatás a JBL Pulse LED-jeihez hasonló.

Az egy-egy jelenetből színeket kiragadó, azokat rendszertémaként használó Color Catcher funkció mellett a készüléken lényegében csak a LED show az egyetlen említésre méltó valami. A maradék nem nagy szám, közepes árkategóriájú specifikációkkal. Viszont ellentétben a kényes iPhone-nal az A5 LED annyira tartós, hogy valószínűleg túléli az őrült táncpartikat.

A specifikációk gyatrák, de képzeljük el, hogy buliba visszük. Barátaink biztos kinevetnek az olcsó telefon miatt, a fényjátékért viszont piros pontokat kapunk. Az unalmas egyentelefonok világában az Alcatel legalább megpróbál valami újjal és szórakoztatóval előállni. Ezért illeti meg a dicséret.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés