Most a legrosszabb időpont iPhone-t venni

2017. március 3. 8:00

Damon Beres
Mashable
Eltűnik a Lightning technológia az iPhone 8-cal?

„Ha a híreszelések jelentenek valamit is, a közelgő iPhone 8 miatt valószínűleg nem lehet újrahasznosítani az egyébként kiváló és csak néhány hónapos készülékeinket. Tény, hogy mindig jó, ha kéznél van egy fényes új iPhone, viszont az Apple ikonikus telefonjának következő iterációja akkora alapvető változást jelenthet, hogy őrültség lenne előtte befektetni egy új készülékbe.

A Wall Street Journal szerint az Apple USB-C-vel helyettesíti a Lightning portot az iPhone 8-on, magyarán hasznavehetetlenné válnak a korábbi csatlakozók. Az USB-C-re váltással viszont az Apple bekapcsolódik a bejáratott ökoszisztémába.

Ezért kockázatos most iPhone-t venni. Zsákutcának tűnik az Apple-specifikus Lightning technológia. Ha az iPhone 8 tényleg USB-C-vel lesz, korábbi készülékeinkkel bezáródunk egy egyre csekélyebb mértékben támogatott régi formátumba.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 7 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az ilyen sírást az Apple-fórumoknak érdemes tartogatni, máshol csak kiröhögnek érte. Seggbekúrt az Alma, te szegény? Add el a perifériáidat és vegyél még drágább újakat helyette, megérdemled.

Anyám!

Az a (magyar!!) hazafi, aki orosz telefont vesz??????

Ezt te teljesen komolyan írod, vagy csak viccelsz???

A Jobbik nélkül szebb a Jövő!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés