Hogyan lehet sikeres a Twitter 2017-ben?

2017. március 6. 8:30

Darren Lee
Tech in Asia
A Twitter még sikeresebb lehet, ha nem túl tolakodó módon megvalósítja az alábbi hét javaslatot.

„Milyen apró változtatásokat eszközöljön appja tervezésében a közösségimédia-oldal ahhoz, hogy a felhasználók még inkább magukénak érezzék, és új lehetőségek nyíljanak bevételei növelésére?

Hét ötletem van.

Kapcsolódó tweetek: minden három tweethez mutasson a Twitter a felhasználó szándékai alátámasztó hasonló üzenetet.

Kapcsolódó tweetek a tweetekben: egyszerűbb és kényelmesebb lenne, ha a statisztikák mellett kapcsolódó, köztük hirdetett tweetek is megjelennének.

Bővítsük ki Twitter-profilunkat: adjunk hozzá egy bármikor kiegészíthető, illetve törölhető elemet. Így egyszerű is marad, de változik is, javul a felhasználói élmény, cégeknek pedig újabb lehetőség adódik.

Twitter-befolyásolás (csúcsválaszok): ha követjük például Elon Muskot, csomó válaszra számíthatunk az összes tweetje után. Megoldást kell találni, hogy valamilyen fontossági sorrendben lássuk ezeket.

Twitter-listák feljavítása: a jelenlegi megoldásnál sokkal gyorsabb és egyszerűbb lenne, ha a home gombbal érhetnénk el a listákat, azokat pedig kulcsszavak alapján szűrnék, hogy csak a minket érdeklő üzeneteket lássuk.

Kapcsolódó hashtag-ek: ugyanúgy kellene látnunk a kapcsolódó hashtag-eket, mint ahogy a kapcsolódó tweeteket. Gépi tanulással és némi MI-vel megoldható.

Jól időzített hirdetések: ahogy a tweetek jó időben jelennek meg, a közösségi médiának ugyanilyen precízen kéne időzítenie marketingtermékeit is.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés