Csináljuk meg saját interaktív virtuálisvalóság-karakterünket!

2017. március 31. 5:00
Minőségi és egyedi virtuálisvalóság-tartalomhoz minőségi karakterek is kellenek. Izgalmas karakterek fejlesztéshez kínál platformot és eszközkészletet két VR-cég közös kezdeményezése.

Virtuálisvalóság-platformokon egyre többen próbálkoznak egyedi tartalom létrehozásával. A kreatív környezetet biztosító Limitless Ltd. (a Gary the Gull interaktív VR rövidfilm alkotója) és a nyílt forrású platformot kínáló High Fidelity együttműködése pont ezt célozza: saját interaktív VR karaktere kidolgozásához bárki használhatja eszközkészletüket.

El is készítettek egy oktatóként működő karaktert. A Szfinx bemutatja, mit tehetünk a rendelkezésünkre álló digitális eszközökkel. Kommunikációnál letérdelve beszél hozzánk. Három találós kérdésfélét tesz fel, és csak a helyes válaszokat követően folytathatjuk. A karaktert vezérlő szöveges fájlok elérhetők, és sokat segítenek a Szfinx működésének megértésében. Új kérdéseket sugallva változtathatunk rajta, például kvíz módra kapcsolhatjuk át.

Kétfajta, standard és prémium interaktív karakterrel dolgozhatunk. Előbbiek hangra, tekintetre, gesztusokra és más inputokra reagálnak. A prémiumkategória egyelőre csak jobb hangfelismerésével add többet, de hamarosan újabb funkciókkal bővül, ezzel szemben a standardon nem változtatnak.

A Limitless Ltd. a legváltozatosabb karaktereket, interaktív inasokat, új James Bondokat, frissített történelmi személyeket stb. vár a felhasználóktól.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában