Cenovo mini PC teszt – a belső szépség

2017. április 17. 9:30
Kínai mini PC remek teljesítménnyel, processzora, memóriája és a háttértár korrekt alap Windows 10-hez.

A mini PC nagyon jó koncepció, képesek kiváltani a sok helyet foglaló gépházat, így kulturált és kis helyet foglaló megoldást kínálnak az irodákban, hivatalokban. Sokan televízió boxként is használják őket, hiszen lazán elférnek a televízió körül. A Cenovo eszköze is egy ilyen masina, nettó 41.000 forintért kínál Windows 10-es környezetet.

Az ilyen eszközök elsősorban irodákban, éttermekben, recepciókon, boltokban, hivatalokban hasznosak, és a Cenovo eszköze ezt tökéletesen meg is teszi. Egy monitor hátuljára ragasztva nagyon kulturált asztali számítógép készíthető belőle, akár otthonra is netezős vagy irodai masinának. De TV Boxnak sem utolsó, ha nem szeretjük az Androidos környezetet.

Kinézete nem a legelegánsabb, de a teljesítménye kárpótol ezért. Az X5-Z8350 processzor a 4 GB RAM-mal és 64 GB háttértárral korrekt alap a Windows 10-nek, az alapfeladatokat pörgősen végzi, a szokásos programokat elviszi, még játékra is lehet bizonyos szintig használni. Végre valaki elég USB portot tett egy mini PC-re, a három USB 2.0 és egy 3.0 csatlakozó szinte minden helyzetben elég. A WiFi és a Bluetooth jól működik, LAN-on 100 Mbps sebességgel kommunikálhatunk. Ez nem tűnik túl soknak, mégis a Full HD filmeket is simán lehet így streamelni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés