Több lájkot kapott a Call of Duty: WWII trailere, mint az Infinite Warfare-é

2017. május 2. 8:30

Tyler Lee
Übergizmo
Az új Call of Duty trailere nagyon tetszik a gamereknek, úgy tűnik értékelik, hogy a játék visszatér gyökereihez.

„A Call of Duty: WWII hivatalos trélere már az első napokban több lájkot kapott, mint az előzmény Infinite Warfare-é, sőt, amikor az a tréler kijött több volt a diszlájk, mint a lájk.

Április 29-én hajnalban a WWII 816694-nél tartott, míg az Infinite Warfare egy évvel a megjelenés után 574 ezer körül megrekedt. Ezzel együtt korai lenne azt állítani, hogy a WWII jobb, a gamerek viszont érzékelhetően örülnek, hogy a játék visszatért a gyökereihez.

Persze arról se feledkezzünk meg, hogy a tréler negatív fogadtatása ellenére az NPD piackutató csoport statisztikái alapján az Infinite Warfare produkálta 2016 legjobb játékeladását. A számok a kiadót igazolták, az Activision ugyanis úgy reagált a korai nem-tetszésnyilvánításokra, hogy nem lesz hatásuk a játék sikerére, és a gamerek imádni fogják az Infinite Warfare-t.

Vajon a WWII lesz 2017 legjobb játéka? Egyelőre még várnunk kell, mert csak november 3. a hivatalos megjelenés napja, a korai előrendelők viszont kipróbálhatják a magán bétaváltozatot.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában