Lixada Bluetooth RGB LED égő – a hangulat a tetőfokon!

2017. június 10. 8:30
Okos világban okos égő, és ez az égő nemcsak világít, hanem valóban nagyon sok fontos funkcióval rendelkezik.

A mai világban élő emberek igénye szinte már teljesen eltér a pár tíz évvel ezelőtti igényektől, és kialakult egy úgy mond „okos világ”, ahol már nélkülözhetetlen az internet, és minden ehhez kapcsolódó eszköz. Eszközeink kommunikálni képesek egymással, és telefonunkról szinte már minden könnyedén irányítható. A Lixada Bluetooth RGB LED villanykörte is egy ilyen lépés a világunk felé, amivel szebbé, könnyebbé tehetjük a mindennapjainkat.

Őszintén szólva, annyi mindent tud ez az égő, hogy nehéz bárhol is elkezdeni…

Az applikáció nagyon gyorsan elindul, és rengeteg funkció található rajta. Talán kezdjük azzal, hogy egyszerre hat égőt is tudunk kezelni vele, szóval ha valaki többet is vásárol belőle, mindet tudja lakásában egyszerre, kedve szerint állítgatni a telefonja segítségével. Nagyon sok színben, szinte bármilyenben tud világítani, ezt is az ízlésünknek megfelelően beállíthatjuk egy színskála segítségével. Találhatóak az applikációban előre beállított témák, amit a lenti képen láthatunk.

Ez az izzó képes arra, hogy ha minket telefonon keresnek, akkor ő pislákol párat, ezzel is jelezve nekünk, ha esetleg le lenne némítva a készülékünk és nem vettük volna észre a hívást. Van lehetőségünk rajta időzítőt beállítani, így akár még a reggeli felkelésünket is megkönnyítheti. Még egy plusz pont, hogy ki- és bekapcsolásnál, nagyon szépen halványul illetve erősödik a fénye.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés