Így vonultak a szurkolók a Puskás Arénába

2021. június 19. 13:18

15 órakor kezdődik a Magyarország-Franciaország mérkőzés.

2021. június 19. 13:18
null

Képek: MTI/Máthé Zoltán

Kapcsolódó cikkek

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Stephan
2021. június 21. 17:00
Szenvedtek, libcsik? AZ egesz orszag, Budapesttol, Balatonon at a Tisza toig kiurult es az emberek a meccset nezik. Ahol jelenleg meg vezet a magyar valogatott. Szar lehet nektek - nyomorult eletetek lehet. De jol van ez igy: korcsoknak korcs elet jar. Fulladjatok bele a boldogtalansagotokba, a frusztraciotokba es a LMBTQabcd.... vonulgatasaitokba. A normalis, cellal teli, sikeres eletet majd mi leeljuk helyettetek.
Anyádcsipája
2021. június 21. 16:59
Nem szokott ennyi félmeztelen lenni? Láttál már egy Pride-t akár? Kétlem.... Ott a toleranciát követelő emberek nyugodt szívvel alázzák meg a keresztény érzelműeket, a nemzeti érzelműeket, meg a heterókat is. Elgondolkodtál rajta, hogy miért a város kellős közepén tartják a rendezvényüket, a vonulást és miért nem mondjuk a Hungaroringen rendeznének hatalmas bulit? Na, gondolkodj el rajta, de segítek egy szóval: provokáció....
Vidėken újrakezdő
2021. június 21. 16:58
Maga beteg. x
McEmese
2021. június 21. 14:25
De miért FEKETE pólóban vonulnak ezek a vadak ebben a hőségben? A fehér nem elég náci? A nemzeti színek között ott van a fehér, de nincs ott a fekete. Ja, és hőségriadó van érvényben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik