Olyat kell tennem, amit karrierem során sosem

2021. augusztus 24. 15:48

Tudjátok, hogy Wimbledonban elestem és elég komolyan megsérültem.

2021. augusztus 24. 15:48
Babos Tímea

„Annyi mindent tudnék írni, de megpróbálom rövidre fogni mert fáj leírni ezeket a mondatokat...

Ma valami olyat kellett tennem, amit a karrierem során még sosem! Lemondtam egy Grand Slam tornát, nem lehetek ott az idei US Openen. Amióta profi teniszezö vagyok, azóta minden GS tornán ott voltam, azaz 2011 óta mindig...

Tudjátok, hogy Wimbledonban elestem és elég komolyan megsérültem. Ezért nem tudtam indulni az Olimpián sem. Azóta folyamatosan csinálom a rehabot, illetve minden olyan edzést, amit csak csinálhatok.

Nem tudom, hogy miképp vagy hogy mikor lesz ennek a storynak vége, próbálok pozitív és türelmes maradni! Hiszem, hogy rendbejövök, mert akarok még teniszezni, versenyezni!!! Nagyon!

Ez a cél lebeg a szemem előtt és mivel elég céltudatos ember vagyok, tudom hogy sikerülni fog!”

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2022. november 10. 18:16
Szorítunk érted, gyógyulj meg aztán...Aztán nagyon sok sikert kívánunk!
írmag
2022. július 03. 11:50
Maradéktalan felépülést és ne a csüggedés mozgasson, sokan szeretünk!
Palika1955
2022. július 02. 11:19
Láthattad mi történt Djokóval, a legjobbal. Idegileg nem bírta. Annyira rosszul játszott, hogy már szinte sajnálta az ember. A másik komoly áldozat az Sabalenka volt. Símán nyernie kellett volna, ha nem kezd el csapkodni. A tenisz egy türelemjáték, nem szabad gyorsítani, kapkodni. Az nyer, aki kevesebbet hibázik. Tilos double faultozni. Ingyen pont. De ezt te is tudod. Sebaj, holnap is van nap és minden jobbra fog fordulni...
5m007h 0p3ra70r
2022. július 01. 04:34
Gyors felépülést kívánunk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik