Nyáron jön a 9,9 mm vastag Toshiba mobil

2009. június 23. 14:12

Először Japánban jelent meg a Toshiba szupervékony érintőképernyős okostelefonja, de a vállalat nyárra ígéri Európába is.

2009. június 23. 14:12

A Toshiba még az év elején jelentette be saját érintőképernyős okostelefonját, a TG01-et. A készülék - a világon elsőként - az 1 GHz-es Qualcomm Snapdragon chipre épül, amely elméletileg elég erős akár 720p felbontású videók lejátszásához is. A mindössze 9,9 milliméter vékony telefon 4,1 hüvelykes WVGA (800x480) rezisztív érintőkijelzőt kapott, belsejében pedig az okostelefonoktól ma elvárható teljes arzenál rendelkezésre áll (Wi-Fi, Bluetooth, GPS, HSDPA).

A TG01-et Windows Mobile 6.1 operációs rendszer működteti, amelyre Toshiba egy teljesen saját kezelőfelület fejlesztett. A Microsoft japán oldalán látható képek alapján az előre telepített szoftverek között videolejátszó, térképprogram, YouTube-kliens és számos widget található. A készülék elvileg a nyáron bemutatkozhat Európában is, egyelőre ismeretlen áron.

Még a nyáron Európába jöhet a Toshiba érintőkijelzős okostelefonja (HWSW)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!