Templomot fosztogattak a réztolvajok

2009. június 24. 13:03

Tiszaújvárosban másztak be a parókiára, hogy ellopják a réz csatornalefolyókat.

2009. június 24. 13:03
A borsodi város rendőrségére kedden este érkezett egy lakossági bejelentés, mely szerint egy helyi templom területére többen bemásztak, és ott valamit szerelnek, pakolnak. Mivel a bejelentés felvetette a bűncselekmény gyanúját, a kapitányság ügyeletéről több járőrt irányítottak a helyszínre. A kiérkező rendőrök - az eredményes elfogás érdekében - két oldalról közelítve körbezárták a menekülési útvonalakat, majd fokozatosan befelé haladva ütöttek rajta azokon a férfiakon, akik éppen a parókia falánál bontották az ereszcsatornát.

Mint kiderült, a három férfi korábban az épület hátsó faláról már lefeszített két darab, több mint hat méteres réz csatornalefolyót, minden bizonnyal azért, hogy később értékesítsék azok fémanyagát. A további elszámoltatás során az is kiderült, hogy az egyeki és polgári férfiak egyértelműen a bűncselekmény elkövetésének céljából érkeztek a városba. A tetten ért triót előállították a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol lopás miatt indult büntetőeljárás velük szemben.

Templomot fosztogattak a réztolvajok (Hírszerző)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!