Jön az Office a Nokiára?

2009. augusztus 12. 10:19

Állítólag a Microsoft és a Nokia ma délutáni sajtótájékoztatóján bejelenti az Office új változatát,amely a finn cég mobiltelefonjain fut.

2009. augusztus 12. 10:19

A Microsoft ma várhatóan bejelenti, hogy elkészül az Office irodai csomag Nokia okostelefonokon futó változata. A két cég magyar idő szerint ma délután 5-kor tart közös sajtótájékoztatót, amelyről semmilyen részletet nem hoztak nyilvánosságra, de a Wall Street Journal bennfentes forrásai szerint a Nokia telefonjaira fejlesztett Office-ról lesz szó.

Egyelőre nem tudni, az Office milyen formában kerülhet rá a Nokia telefonjaira. Lehet hogy a Microsoftnál elkészítik a Symbianon futó változatát, de lehet hogy csak az Office 2010 webes változata, az Office Web Applications lesz elérhető a Nokia telefonjairól, ez azonban webes alkalmazás révén bármilyen készülékről használható, amelyen webböngésző van. Az Office Web Applicationsszel kapcsolatban a Microsoft eddig csak azt árulta el, használatához Internet Explorer, Firefox vagy Safari szükséges, mobil böngészőkről eddig nem esett szó.

A Nokia mobiljaira is elkészül a Microsoft Office (HWSW)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!