Kupper András

2010. február 11. 10:17

A politikusbűnöző - így egyben - mint hívószó, olyannyira népszerű kifejezés lett mostanában, mint például a jelentésváltozást elszenvedő köcsög. A pecsétet a Jobbik minden büntetőjogi vonatkozás nélkül osztogatja. Ezúttal a Fidesz újbudai elnökét kurucizálják a sárga földig.

2010. február 11. 10:17
Ambrus Balázs
Kupper Andrásnak egész cikksorozatot szentel a gyűlöletportál, mely vállaltan Budaházy kampányára koncentrál. A legújabb szösszenetben Juhos Katalin „a Fidesz talán legtehetségesebb női politikusának” szavaival végzik az élveboncolást: aljas, hazug, aki csupa buta emberrel veszi körül magát. Bár nem értjük, hogy miként tévesztette szem elől a portál oknyomozó szerzője a politikus nyilvánvaló cigány származását, a vele szemben felmerülő problémákat magunk is érzékeljük. Ő fogja ugyanis Budaházy Györgyöt és Novák Elődöt egyszerre ronggyá verni a 17-es választókörzetben.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kalandféreg
2010. február 12. 11:10
Képtelen vagyok megérteni, hogy miért hagyja a fidesz az ilyen kupper féléket. Túl sok jót én sem tudok elmondani az úrról. Nyilvános kizárás, némi megmondással jó üzenet lenne a társadalom felé, de a zavarosban halászó fidesz tagok felé is!
de ki az a Gyurcsányi?
2010. február 11. 13:27
Kupper elhasználódott arcbőre nem fog sokat nyerni a Fidesznek.
Szenzor
2010. február 11. 13:16
Azért - más ügyek miatt - nekem nem túl szimpatikus ez a Kupper fiú.
de ki az a Gyurcsányi?
2010. február 11. 12:15
Nemtom Juhos milyen, de Kupper-klánt kibaszhatnák a hóra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!