Morvai Krisztina szexvideóval támad

2010. február 28. 10:14

A .hu végződésű emailcímmel rendelkezők Morvai Krisztina szexvideóját ígérő spamet kaptak az elmúlt napokban. A spam küldői azért a jobbikos államfőjelöltet szemelték ki, mert rá keresnek leggyakrabban a magyar felhasználók.

2010. február 28. 10:14
Az iromány rossz magyarsággal (valószínűleg Google Translate van a háttérben) megfogalmazott szövege a következő: „Kerem mengnezze ezt a video rajta Christine Morvai Tisteletel Anastase", tartalma pedig egy link, ami egy pornószájtra mutat. A videón természetesen nem a Jobbik EP-képviselője látható.

A spam küldőit nagy valószínűséggel nem politikai lejáratás szándéka motiválta, csupán megnézték, hogy mely személyiségekre keresnek rá leggyakrabban a magyar felhasználók: márpedig Morvai Krisztina folyamatosan a keresési listák élén található. A szexvideós módszer megszokott, újdonság azonban, hogy most egy politikus neve a csali.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csőretölcs
2010. február 28. 21:07
Ja, rámentem egyszer a "Britney Spears akcióban" videóra, kb. 320 -ért, oszt lépre mentem, mert alig hasonlított a ribi Britney-re...:(
Huba
2010. február 28. 15:05
Tuti zsidók voltak!!!!!!!
kanpalisoda
2010. február 28. 15:04
Mármint a spam küldőinek. Bocs!
kanpalisoda
2010. február 28. 15:03
Azt a kíváncsi k....a anyjukat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!