Sátán, világvége vagy UFO?

2010. április 19. 15:06

Az izlandi vulkánkitörést követően a világhálón egyre terjednek az összeesküvés-elméletek, melyek a földönkívüliek, az amerikai kormány, a sátán, a Moszad, a szabadkőművesek stb. ténykedését okolják.

2010. április 19. 15:06

A fél világ légi közlekedését lebénító vulkánkitörés után a Google több százezer találatot ad az „icelandic volcano ufo” keresőkifejezésre, és a YouTube-on is szép számmal akadnak belemagyarázós videók. A teóriák szerint valójában egy idegen űrhajó félresikerült landolt - esetleg indult. Akadnak aztán olyanok is, akik szerint szupertitkos tudományos, katonai kísérlet történt; így a katasztrófát okozhatta egy titkos fegyver félresikerült próbája valamelyik gyakorlaton - vulkánkitörés idején ugyanis három nagyszabású hadgyakorlat is zajlott: a NATO, Izrael, valamint az amerikai a dél-koreai erőkkel karöltve egyaránt gyakorlatoztak.

Persze elképzelhető az is, hogy a füstfelhő csak kapóra jött ahhoz, hogy pár napra ki lehessen üríteni a teljes európai légteret, és szabadon kipróbálni valami titkos katonai fejlesztést. Aztán lehet, hogy a globális felmelegedés elleni tudományos kísérletről van szó, illetve sokan arcokat meg vészjósló szimbólumokat láttak bele a füstfelhőkbe. Az ördögarcot belemagyarázó hívek szerint egyértelműen a sátán műve volt a kitörés, amely a közelgő világvége egyik jele - 2012 is közeleg, ugye. Van olyan keresztény elmélet is, mely szerint az Úr figyelmeztetett, hogy nem kéne a pápát holmi pedofilbotrányokba belekeverni.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oblomov83
2010. április 20. 17:38
A Mars-lakók, itt a bizonyíték! Szójáték !
honphibu
2010. április 19. 15:49
Az MSZP és Gyurcsány kimaradt a felsorolásból!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!