Börtönbe kerülhet Paris Hilton

2010. augusztus 31. 12:52

Kokain birtoklásával vádolták meg Paris Hiltont, aki tagadta, hogy az övé lett volna a drog. Akár 4 év börtönbüntetést is kaphat, ha bűnösnek találják.

2010. augusztus 31. 12:52

Pénteken letartóztatták Paris Hiltont, miután kokaint találtak a tárcájában. Az autót, amiben a celeb utazott, pénteken éjjel állították meg Las Vegasban, a rendőrök marihuána-füstöt éreztek a kocsiban. Az örökösnőt végül szombaton feltételesen szabadon engedték.

A rendőrség későbbi közleménye szerint Paris Hiltonnál 0.8 gramm kokaint találtak, valamint füves cigik tekerésére is használt cigipapírt, asztmagyógyszert, és 1300 dollár készpénzt. Paris Hilton tagadta, hogy övé lenne a kokain, „nem is látta”; azt hitte róla, hogy rágó. Sőt, a pénztárcára, amiben a drogot találták is azt mondta, hogy nem az övé. Ha bűnösnek találják, 4 év börtönbüntetést is kaphat.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!