Vécébe zárták Calvin Harrist

2010. augusztus 05. 12:18

A fiatal popsztárt a Madness tagjai zárták be egy mobilvécébe, miután Harris ingerülten viselkedett a ska-punkok egyik csemetéjével.

2010. augusztus 05. 12:18

Calvin Harrist a kiemelten családcentrikus Camp Bestival nevű dél-angliai fesztiválon zárták be egy mobilvécébe a Madness nevű legendás ska-punk formáció tagjai. Az inzultusra azért került sor, mert a fesztiválra a zenészek gyerekei is ellátogattak, és Calvin a színpad mögött egyikőjükkel arrogánsan viselkedett.

Amikor bement a mobilvécébe, az egyik Madness-tag lelakatolta az ajtót kívülről, míg egy roadie elkezdett dörömbölni az oldalán, Calvin pedig sikoltozni kezdett, frenetikus volt” - mondta egy szemtanú. Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő elektropoppert végül a biztonságiak szabadították ki mintegy tíz perc elteltével. A mobilvécé felborításával kapcsolatos pletykákat a pop-dj cáfolta. „TÉNYLEG köcsögök voltak, de ez nem igaz” - írta Twitteren.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!